Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Jesenja doza edukacije u Represent Communications

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu, edukativni tim Represent Communications osmislio je dva nova edukativna programa.

– Oslušnuli smo želje i potrebe tržišta i ustanovili da vlada veliko interesovanje za Web Shop radionicu, kao i nastup i veštine prezentovanja bilo koje vrste – i u četiri zida, ali i pred velikim brojem ljudi. Adaptirali smo programe i osmislili dva nova proizvoda za koja se nadamo da će odgovoriti na želje i potrebe polaznika – kaže Jelena Mikić, direktorka razvoja Represent System-a.

„Web shop – kako se pripremiti za praznike?“ održaće se 30. novembra. Predavač je Saša Stanković, Digital Marketing Manager Adriatics, Philips. Odgovoriće na veliki broj pitanja: Kako optimizovati web shop, sve o popustima i akcijama, opterećenju domena, video i vizuelnim materijalima, hostingu distribuciji, dostavi, skladištu. Govoriće se i o kampanjama, ali i optimizaciji ulaganja i nagrizanju profitabilnosti popustima. Prijave su otvorene do 29. novembra.

Drugi po redu master class, „Javni nastup u 4 zida“ održaće se 3. decembra. Predavači su Zoran Stanojevič i Nataša Ristić, a program je podeljen u celine. U okviru programa, biće obrađene teme: komunikacija u virtuelnom prostoru, audio-vizuelni elementi, kreiranje prezentacije i njeno pakovanje, a prilago]eno uslovima poslovanja koji zahtevaju rad i vo]enje vaznih sastanaka ili prezentacija u kućnim uslovima. Prijave su otvorene do 2. decembra.

Više detalja o oba programa možete naći OVDE, a dodatne informacije i prijave moguće su putem mejla: prijava@represent.rs

Svaki Masterclass je zamišljen tako da za kratko vreme polazniku proširi vidike, pruži neophodno znanje i informacije, ali i otvori novu dimenziju koju će svako istraživati dalje za sebe i to znanje nadograditi u budućnosti.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!