Jesenja doza edukacije u Represent Communications

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu, edukativni tim Represent Communications osmislio je dva nova edukativna programa.

– Oslušnuli smo želje i potrebe tržišta i ustanovili da vlada veliko interesovanje za Web Shop radionicu, kao i nastup i veštine prezentovanja bilo koje vrste – i u četiri zida, ali i pred velikim brojem ljudi. Adaptirali smo programe i osmislili dva nova proizvoda za koja se nadamo da će odgovoriti na želje i potrebe polaznika – kaže Jelena Mikić, direktorka razvoja Represent System-a.

„Web shop – kako se pripremiti za praznike?“ održaće se 30. novembra. Predavač je Saša Stanković, Digital Marketing Manager Adriatics, Philips. Odgovoriće na veliki broj pitanja: Kako optimizovati web shop, sve o popustima i akcijama, opterećenju domena, video i vizuelnim materijalima, hostingu distribuciji, dostavi, skladištu. Govoriće se i o kampanjama, ali i optimizaciji ulaganja i nagrizanju profitabilnosti popustima. Prijave su otvorene do 29. novembra.

Drugi po redu master class, „Javni nastup u 4 zida“ održaće se 3. decembra. Predavači su Zoran Stanojevič i Nataša Ristić, a program je podeljen u celine. U okviru programa, biće obrađene teme: komunikacija u virtuelnom prostoru, audio-vizuelni elementi, kreiranje prezentacije i njeno pakovanje, a prilago]eno uslovima poslovanja koji zahtevaju rad i vo]enje vaznih sastanaka ili prezentacija u kućnim uslovima. Prijave su otvorene do 2. decembra.

Više detalja o oba programa možete naći OVDE, a dodatne informacije i prijave moguće su putem mejla: prijava@represent.rs

Svaki Masterclass je zamišljen tako da za kratko vreme polazniku proširi vidike, pruži neophodno znanje i informacije, ali i otvori novu dimenziju koju će svako istraživati dalje za sebe i to znanje nadograditi u budućnosti.


Oceni tekst

3,00 od 5
Loading...

Komentari