Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Javna rasprava o Nacrtu upustva za izbor PR agencije/konsultanta

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) otvarilo je danas javnu raspravu o Nacrtu upustva za izbor PR agencije/konsultanta. DSOJ poziva članove i sve kolege da najkasnije do petka 9. oktobra na mejl drustvo@pr.org.rs dostave predloge i sugestije za izmene i dopune ovog dokumenta.

Početkom ove godine DSOJ je pitanje organizovanja i sprovođenja pičeva u Srbiji identifikovalo kao jedno od najvažnijih za podizanje standarda u struci. Radna grupa u okviru Suda časti DSOJ, tokom proleća i leta ove godine, vredno je radila na izradi Nacrta upustva.

Tokom pripreme Uputstva konsultovani su stručnjaci za odnose s javnošću sa bogatim ličnim iskustvom učesnika na konkursima i tenderima kako na strani agencije, tako i na strani klijenta. U definisanju postupka uzete su u obzir preporuke sadržane u „Vodiču za pitcheve“ IAA Srbija, kao i u sličnim dokumentima strukovnih udruženja iz regiona i drugih evropskih zemalja.

DSOJ je pripremio ovo uputstvo u želji da doprinese objektivnom i pravičnom postupanju svih učesnika u procesu izbora agencije/konsultanta za odnose s javnošću. Zasnovano na najvišim standardima struke, ono sadrži preporuke klijentima, stručnjacima i agencijama koje mogu biti od pomoći u pripremama za ovaj zahtevan proces, kao i tokom njega.

Nacrt upustva za izbor PR agencije/konsultanta možete preuzeti OVDE.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!