Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Izračunajte put do političkog uspeha

REGION – Za nešto manje od dva meseca, od 10. do 12. maja, u Dubrovniku okupiće se neki od najvažnijih i najuticajnijih evropskih i svetskih stručnjaka iz oblasti političke komunikacije, saopštilo je Evropsko udruženje političkih konsultanata (EAPC). Nakon Beča i Madrida koji su bili domaćini prethodna dva okupljanja, politički konsultanti, zajedno sa stručnjacima iz političkog marketinga, odnosa s javnošću, sociologa, psihologa i stručnjaka za istraživanje javnog mnjenja, razgovaraće o tome kako „izračunati put do političkog uspeha“.
Ovo je prva takva konferencija u jugoistočnoj Evropi od pada Berlinskog zida. Lista govornika se dopunjava iz dana u dan, a zainteresovani iz Hrvatske i ostalih zemalja u regionu, Evrope i sveta biće u prilici da sretnu i razgovaraju sa ljudima koji pomažu da političari pobede na izborima. Dan pre konferencije, biće održan tradicionalni EAPC Master Class. To je prilika za studente i ostale zainteresovane da ih „spin doktori“ koji su radili u mnogim zemljama sveta upoznaju sa tajnama svoga zanata.
Posebno je zanimljivo da će učesnici konferencije svedočiti konkretnim primerima iz našeg regiona, odnosno sresće se sa ljudima koji u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori pomažu raznim političarima i političkim opcijama da privuku pažnju birača, zadrže je do izbornog dana, te da birači na dan izbora ne zaborave da odu na biračko mesto i glasaju. Osim toga, među govornicima biće i komunikacijski stručnjaka iz SAD-a, Danske, Velike Britanije, Rusije, Austrije, Izraela, Francuske, Italije, Švedske, Holandije i drugih zemalja koje već godinama savetuju svoje i vlade drugih zemalja kako na najbolji način „gorke pilule“ teških i bolnih rezova ili reformi ponuditi javnosti da ih proguta.
Takođe, jedna od zanimljivosti je i što će se na konferenciji EAPC na jednom mestu okupiti ljudi koji su, inače, na suprotstavljenim stranama političke pozornice, odnosno koji rade za političke oponente i ljute suparnike. Osim toga, prilika je da se ostvare kontakti, upoznaju potencijalni saradnici i dogovore poslovi ne samo u Hrvatskoj i regionu, nego i u Evropi i celom svetu. Mnogi od političkih konsultanata i komunikologa koji će biti u Dubrovniku učestvovaće u kampanjama koje će se 2014. godine voditi za Evropski parlament.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!