Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Izračunajte put do političkog uspeha

REGION – Za nešto manje od dva meseca, od 10. do 12. maja, u Dubrovniku okupiće se neki od najvažnijih i najuticajnijih evropskih i svetskih stručnjaka iz oblasti političke komunikacije, saopštilo je Evropsko udruženje političkih konsultanata (EAPC). Nakon Beča i Madrida koji su bili domaćini prethodna dva okupljanja, politički konsultanti, zajedno sa stručnjacima iz političkog marketinga, odnosa s javnošću, sociologa, psihologa i stručnjaka za istraživanje javnog mnjenja, razgovaraće o tome kako „izračunati put do političkog uspeha“.
Ovo je prva takva konferencija u jugoistočnoj Evropi od pada Berlinskog zida. Lista govornika se dopunjava iz dana u dan, a zainteresovani iz Hrvatske i ostalih zemalja u regionu, Evrope i sveta biće u prilici da sretnu i razgovaraju sa ljudima koji pomažu da političari pobede na izborima. Dan pre konferencije, biće održan tradicionalni EAPC Master Class. To je prilika za studente i ostale zainteresovane da ih „spin doktori“ koji su radili u mnogim zemljama sveta upoznaju sa tajnama svoga zanata.
Posebno je zanimljivo da će učesnici konferencije svedočiti konkretnim primerima iz našeg regiona, odnosno sresće se sa ljudima koji u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori pomažu raznim političarima i političkim opcijama da privuku pažnju birača, zadrže je do izbornog dana, te da birači na dan izbora ne zaborave da odu na biračko mesto i glasaju. Osim toga, među govornicima biće i komunikacijski stručnjaka iz SAD-a, Danske, Velike Britanije, Rusije, Austrije, Izraela, Francuske, Italije, Švedske, Holandije i drugih zemalja koje već godinama savetuju svoje i vlade drugih zemalja kako na najbolji način „gorke pilule“ teških i bolnih rezova ili reformi ponuditi javnosti da ih proguta.
Takođe, jedna od zanimljivosti je i što će se na konferenciji EAPC na jednom mestu okupiti ljudi koji su, inače, na suprotstavljenim stranama političke pozornice, odnosno koji rade za političke oponente i ljute suparnike. Osim toga, prilika je da se ostvare kontakti, upoznaju potencijalni saradnici i dogovore poslovi ne samo u Hrvatskoj i regionu, nego i u Evropi i celom svetu. Mnogi od političkih konsultanata i komunikologa koji će biti u Dubrovniku učestvovaće u kampanjama koje će se 2014. godine voditi za Evropski parlament.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!