Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Izložba „Monohromatski svet“

Najbolje fotografije sa godišnjeg konkursa časopisa “Refoto” predstavljene su na izložbi “Monohromatski svet” u galeriji „Artget“ Kulturnog Centra Beograd. Izložba će biti otvorena do 19. februara, a na njoj će biti prikazano oko stotinjak fotografija, kao i tri najbolje.

 

 


PRVA NAGRADA: Goran Tešanović, Bački Jarak, „Venera“

Tokom cele godine, uglavnom putem linka na adresu časopisa pristizale su fotografije iz celog regiona, ali i sveta. Ujedinjeni pod jednim načelom – da fotografija mora biti monohromatska, autori su slali portrete, aktove, dokumentarne fotografije, studijske, aranžirane, makro, pejzaže i druge fotografije. Prema rečima organizatora konkursa, radovi su bili veoma kreativni i kako je vreme odmicalo, kvalitet fotografija sve više je rastao.


TREĆA NAGRADA: Tijana Jovanović, Kragujevac, „Nagl“

Pored crno-belih, čitaoci su slali i monohromne fotografije u boji na kojima je atmosfera često bila dominantnija od samog kolora. Bezbroj tema koje se mogu svrstati u kategorije kao što su “Portret”, “Pejzaž”, “Urbani prizori”, “Mrtva priroda”, “Aranžirana fotografija”, “Svet biljaka i životinja”, “Apstrakcija” kao i mnoge druge, našao se pod okriljem glavne teme. Tokom godine časopis “Refoto” objavljivao je izbor od dvadesetak najboljih fotografija pristiglih svakog meseca, a žiriju je zapao težak zadatak da od svih do sad objavljenih fotografija, koje su činile i uži izbor, izabere oko sto za izložbu i dodeli tri nagrade, kao i nekoliko pohvala.


POHVALA: Petar Lazović, Novi Sad, „Kvadratura Kruga“

Časopis “Refoto” je u desetogodišnjoj istoriji pokrenuo i organizovao veliki broj foto-konkursa za čitaoce, a konkurs “Monohromatski svet” bio je dosad najmasovniji i trajao je godinu dana. Na konkurs je tokom 2011. godine pristiglo više od pet hiljada radova. Februarsko izdanje časopisa “Refoto” sadržaće veliki portfolio s nagrađenim i do sada neobjavljenim fotografijama iz najužeg izbora.


DRUGA NAGRADA: Slavko Radman, Samobor, Hrvatska, „Bodyscap33“

Izvor: Refoto

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!