Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Izložba “Dečak koji se udavio u suzama”

Izložba Bojana Radojčića “Dečak koji se udavio u suzama” biće otvorena do 26. februara u Galeriji DOB (Makedonska 22) u Beogradu.
Crtež velikog formata rađen je na stranicama knjige, a inspirisan je kratkom pričom iz drame Marka Rejvenhila “Faust je mrtav”, o dečaku koji je do te mere bio razočaran u svet u kojem živimo da je svaku noć plakao pred spavanje, razmišljajući o tome. Jedne noći ga je majka pitala zašto plače, i on joj je objasnio. Majka mu je rekla da će sve to proći i da ne brine jer će sve biti bolje jednog dana. Od tog dana dečak je nastavio svaku noć da plače, ali na poseban način. Plakao je u sebi kako majka ne bi mogla da vidi njegove suze.
Autor se bavi nastavkom te priče i daje sebi slobodu da predvidi ishod borbe u kom pojedinac, u ovom slučaju u liku dečaka, želeći da zaštiti svoju okolinu, podnosi žrtvu.

Izvor: danubeogradu.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!