Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Izložba “Dečak koji se udavio u suzama”

Izložba Bojana Radojčića “Dečak koji se udavio u suzama” biće otvorena do 26. februara u Galeriji DOB (Makedonska 22) u Beogradu.
Crtež velikog formata rađen je na stranicama knjige, a inspirisan je kratkom pričom iz drame Marka Rejvenhila “Faust je mrtav”, o dečaku koji je do te mere bio razočaran u svet u kojem živimo da je svaku noć plakao pred spavanje, razmišljajući o tome. Jedne noći ga je majka pitala zašto plače, i on joj je objasnio. Majka mu je rekla da će sve to proći i da ne brine jer će sve biti bolje jednog dana. Od tog dana dečak je nastavio svaku noć da plače, ali na poseban način. Plakao je u sebi kako majka ne bi mogla da vidi njegove suze.
Autor se bavi nastavkom te priče i daje sebi slobodu da predvidi ishod borbe u kom pojedinac, u ovom slučaju u liku dečaka, želeći da zaštiti svoju okolinu, podnosi žrtvu.

Izvor: danubeogradu.rs

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!