today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izložba „Boje Afrike“ u TC Zira

Povodom obeležavanja manifestacije „Dani Afrike“ u TC Zira otvorena je izložba fotografija i maski „Boje Afrike“. Umetnici čiji su radovi predstavljeni na izložbi su Mario Bralić, Marko Todorović, Evin Pešić, Mirjana Ristić Damjanović. Kustos izložbe je Andrijana Pajović koja je predstavila i svoje portrete mladih ljudi iz podsaharske Afrike koji žive u Beogradu.
Umetnici su na brojnim putovanjima po afričkom kontinentu nadahnjivani ritmom svakodnevnog života ovog fascinantnog podneblja, dokumentovali ga i kreirali svet koji predstavljaju na izložbi. Strast i duša, ritam i pokret, egzotika, muzika, socijalna pitanja, bezbroj nijansi crne i bele, divlja lepota pitomih ljudi, svekolika afrička snaga i kontrasti – teme su neisrcpne, kao što je neiscrpan i ritam života Afrike. Upravo to su inspiracija i motivi umetnika čiji će radovi biti predstavljeni na izložbi. Njihove fotografije, kao i maske s afričkim motivima, doneće dah crnog kontinenta u srce Beograda. Organizator izložbe je Afro Sound – Beograd, organizacija čiji je cilj popularizacija afričke kulture i tradicije, kroz dinamičan spoj muzike, plesa i umetnosti.
Izložba će biti otvorena do 13. juna.

Izvor: Designed.rs

Foto: Marko Todorović

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!