Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izašao četvrti broj Marketing mreža magazina, na naslovnoj strani Stefan Gajić

Marketing mreža objavila je četvrto, decembarsko izdanje magazina, na preko 120 stranica najkvalitetnijih intervjua i autorskih tekstova.

Naslovnu stranu četvrtog broja krasi veliki intervju sa Stefanom Gajićem, kreativnim direktorom agencije Direct Media United Solutions, koji govori o svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, kako se njegov rad našao na Times Square-u među radovima najvećih svetskih faca dizajna, šta za njega, kao mladog profesionalca, znači klijentovo NE, ali i da li danas živimo u eri „rock stars“ ili dolazi do smene generacija u advertising industriji.

U ovom broju izdvajamo i Beyond Screens: Media 2024, specijalni dodatak o medijskim trendovima i ulaganjima oglašivača u narednoj godini, koji je realizovan u saradnji sa agencijom Nova Communications. 

Preporučujemo da pročitate i The NextGen Ad Horizon, autorske tekstove mladih talenata iz agencija u Srbiji na temu budućnosti advertisinga i njihovih očekivanja od industrije.

U ovom broju izdvajamo i Business Focus, koji je realizovan u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera, a u okviru koga, o aktuelnim biznis trendovima i razvoju tržišta u 2024. govore istaknuti stručnjaci i menadžeri kompanija u Srbiji.

Ne propustite da pročitate i intervjue sa dobitnicima prestižnih Mark Awards priznanja.

U ovom broju Marketing mreža magazina pročitajte, između ostalog, i intervjue i autorske tekstove kompanija L’Oréal Adria-Balkan, Mercator-CG, MPC Properties, Pet Network International, Halkbank Skopje, kao i agencija Executive Group, SmartPoint Adria, MPG Plus i mnogih drugih. 

Izdvojili smo za vas i šest kampanja koje su, po izboru naše redakcije, obeležile Q4 2023. godine, a razgovali smo i sa istaknutim stručnjacima o tome koji trendovi nas očekuju u narednom periodu.

Marketing mreža magazin dostupan je u štampanom i elektronskom izdanju uz pretplatu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!