today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izabrano novo rukovodstvo Hrvatske udruge za odnose s javnošću

REGION – Na izbornoj Skupštini Hrvatske udruge za odnose s javnošću održanoj 8. maja 2012. u Zagrebu, izabrano je novo rukovodstvo ove organizacije. Za predsednicu Udruge sa mandatom od dve godine izabrana je Aleksandra Kolarić, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga za PannonAdria regiju, Deloitte Advisory Services. Za predsednicu Nadzornog odbora izabrana je Dubravka Jusić, rukovodilac korporativnih komunikacija Vipnet i direktorica internih komunikacija A1 telekom, a predsednica Suda časti HUOJ-a u novom mandatu je Dijana Kobas Dešković, direktorica agencije Spona komunikacije.
Nova predsednica HUOJ-a Aleksandra Kolarić, dugogodišnja članica Udruge, povodom izbora izjavila je: „Zahvaljujem članovima i kolegama na inicijalnoj podršci prilikom kandidature kao i svima koji su glasovali za mene. Čestitam svim novim članovima radnih tela HUOJ-a. Kada je reč o budućem programu HUOJ-a, radiću, pre svega, na tri cilja za koja smatram da se na njih Udruga u sledeće dve godine treba fokusirati, a to su edukacija, reputacija struke i jačanje Udruge kroz finansije te privlačenje novih članova.“
Članovi Upravnog odbora u sledeće dve godine biće: Ivan Tanta, voditelj specijalističkog diplomskog stručnog studija „Upravljanje poslovnim komuniciranjem“ Veleučilište Vern, Marina Halužan, portparolka Ministarstva zaštite životne sredine i prirode, Ana Smoljo Josić, stariji savetnik u agenciji Hauska&Partner i Andreja Barberić, stručni saradnik za Protokol i odnose s javnošću, Grad Karlovac. U Sud časti Udruge izabrani su kao članovi Božo Skoko, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i stariji savetnik u agenciji Millenium promocija, te Vlatka Škorić iz Uprave HŽ holdinga, a u Nadzorni odbor Udruge Violeta Colić, direktorica agencije Premisa i Kristijan Gržetić, voditelj korporativnih komunikacija u Uniline-u.

Izvor: HUOJ

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!