Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izabran novi menadžment agencije Prime Communications

REGION – Agencijom Prime Communications od 15. februara upravljaće Dobrila Močević, izvršni direktor, koja će voditi kancelariju u Sarajevu i Andrea Vuković, direktor za razvoj, koja će voditi kancelariju u Banjaluci. Ovlašćenja i nezavisnost u odlučivanju i upravljanju agencijom dodatno su osnažena statusom partnera u agenciji. Dosadašnji generalni direktor agencije, Dragan Močević, zadržaće savetodavnu ulogu u strateškim projektima, navodi se na sajtu ove agencije.
„Ovu odluku doneo sam s ciljem reorganizacije kompanije koja je već 12 godina lider u odnosima s javnošću u BiH. Vreme je da napravimo novi iskorak. Vreme je za novi rast, za novu energiju, za nove ideje, projekte, poslove i klijente. Za mene je vreme da svoju firmu prepustim menadžerima koji mogu da naprave rezultate kakve želim od Prime-a, a da se ja posvetim nekim projektima za koje zbog obaveza u agenciji godinama nisam imao dovoljno vremena,“ rekao je Dragan Močević, osnivač agencije Prime Communications.
Promena u upravljačkoj i organizacionoj strukturi agencije Prime Communications prva je od mnogih promena koje agencija planira u ovoj godini s ciljem poboljšanja kvaliteta usluga.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!