today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Iz arhive komunalne inspekcije

Na panoima ispred zgrade opštine Novi Beograd (Bulevar Mihaila Pupina 167) postavljena je neobična izložba “Iz arhive komunalne inspekcije”, sa fotografijama koje su na terenu načinili komunalni inpektori novobeogradskog Odeljenja za inspekcijske poslove.
Komunalna inspekcija je služba čiji je prevashodni posao da u gradu bude red, da opština dobro izgleda i da sve bude uredno i čisto. Inspektori godišnje obrade više od 10 hiljada predmeta, a od njih se često očekuje da rešavaju i probleme koji nisu u njihovoj nadležnosti. Mašta nekih građana je nepresušna tako da se na terenu inspektori susreću sa raznovrsnim situacijama. Neke od njih našle su se i na panoima kao slike “naših naravi”. Fotografije svedoče o licu i naličju velegrada, opominju o ružnim navikama, izazivaju osmeh zbog domišljatosti građana.
Izložba zanimljivim i pre svega životnim fotografijama privlači pažnju prolaznika i potvrđuje da je inspiracija za umetnički izraz svuda oko nas.

Izvor: danubeogradu.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!