Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ivana Galić i Nikola Žinić u žiriju Euro Effie 2014

REGION – Ivana Galić, rukovodilac marketinških komunikacija u Vipnetu i Nikola Žinić, kreativni direktor u agenciji Bruketa&Žinić OM imenovani su za članove žirija nagrade Euro Effie 2014, evropske nagrade koja se dodeljuje za najučinkovitije i najuspešnije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Evrope.
Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz oblasti marketinga iz cele Evrope, a njime predsedava Geoff Seeley, globalni direktor komunikacijskog planiranja iz Unilevera. Galić i Žinić su izabrani u žiri ove nagrade zbog svog velikog iskustva u vođenju marketinških kampanja i odličnog poznavanja Effie takmičenja. Svojim znanjem i stručnošću doprineće izboru najboljih agencija i oglašivača Ivana Galićiz cele Evrope koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju.
Hrvatsko izdanje prestižnog Effie takmičenja održaće se u okviru nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 15. do 18. maja u hotelu Lone u Rovinju i nagradiće najbolje hrvatske marketinške agencije i oglašivače. Na Croatia Effie 2014 takmičenju mogu učestvovati svi marketinški radovi koji su realizovani u Hrvatskoj u periodu od 1. jula 2012. do 31. decembra 2013. godine, a takmičenje je otvoreno još samo danas.

Sve informacije o pravilima i načinu prijave dostupne su na www.effie.hr. Kompletan spisak članova žirija Euro Effie takmičenja dostupan je na www.euro-effie.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!