Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

McCann Truth Central Beograd otkriva istine o wellnessu

Nakon predstavljanja rezultata istraživanja „Istine o novoj srpskoj mami“, kada je javnost imala priliku da sazna kako razmišlja današnja mama, kako usklađuje brojne obaveze, vaspitava decu, kome veruje, od koga uči veštinu materinstva, šta za nju predstavlja tehnologija i još mnogo toga, ekspertski centar McCann Truth Central Beograd koji posluje u okviru kreativne agencije McCann Beograd sproveo je novo istraživanje na temu wellness-a u Srbiji – Istina o wellness-u: Studija o nivou psihofizičkog blagostanja u Srbiji.
Rezultati istraživanja će biti predstavljeni u utorak 18. novembra na panelu gde će relevantni sagovornici dati svoje mišljenje i komentare na saznanja do kojih su istraživanja došla. Sagovornici Katarine Pribićević, direktorkе strateškog planiranja ekspertskog centra McCann Truth Central Beograd i agencije McCann Beograd, biće dr Nataša Šikanić, psihijatar, prof. dr Dejan Radenković, Klinički centar Srbije, Mirjana Karanović, glumica, Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije i Marko Šelić Marčelo, književnik i muzičar. Teme panel diskusije o kojima će gosti razgovarati su zašto Srbija ne razume koncept wellness-a, zašto je kod nas mentalno zdravlje tabu tema, da li se u dovoljnoj meri bavimo fizičkom aktivnošću, da li smo kao nacija zaista toliko nesrećni kao što govorimo i da li država i njene institucije čine dovoljno da podrže građane u težnji da postignu blagostanje duha i tela.
„Koncept wellness-a je prilično složen i podrazumeva psiho-bio-socijalni sklad jedne individue. Istraživanje koje je naš ekspertski centar sproveo pokazuje da većina nas ne razume koncept wellness-a i da mu pristupamo parcijalno i površno. Dve stvari su ključne za postizanje wellness-a: znanje šta sve utiče na naš wellness i volja da ono što znamo i primenimo. Istraživanje potvrđuje da trenutno u Srbiji ne postoji ni jedno ni drugo. S druge strane skloni smo da uzroke za postizanje većeg nivoa opšteg psihofizičkog blagostanja prvenstveno tražimo u spoljašnjim faktorima. Citiraću dr sc. med. Nina Bulajić koja je i sama kao ekspert učestvovala u istraživanju, a biće i panelista na predstavljanju istraživanja ‘Ne postoji wellness u apsolutnom smislu. Postoji put ka wellness-u. A put ka wellness-u je sazdan od kriza i rešavanja tih kriza’, izjavila je Željka Mićić, menadžer za analitiku i razvoj u agenciji McCann Beograd na temu Studija o nivou psihofizičkog blagostanja u Srbiji koju je sproveo ekspertski centra McCann Truth Central Beograd koji kao deo globalne McCann Truth Central mreže sprovodi istraživanja različitih pojava koja pružaju autentične uvide u dešavanja i trendove iz našeg okruženja.

Više informacija o Studiji možete dobiti putema elektronske adrese zeljka.micic@mccann.co.rs.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!