Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Iskoristi šansu, pokaži talenat!

Pred studentima arhitekture i dizajna ovih dana nalazi se veliki izazov. Domaća IT kompanija, Vega IT Sourcing raspisala je internacionalni konkurs za dizajn enterijera i koncept vizuelnog identiteta svog poslovnog prostora. Pravo učešća imaju studenti osnovnih i postdiplomskih studija arhitekture i dizajna, uključujući i one koji su diplomirali 2009. godine ili kasnije.
Vega IT Sourcing je novosadsko preduzeće, partner kompanije Majkrosoft, i osnovna delatnost kojom se bavi je razvoj softvera. Tokom 2012. Vega je kupila sopstveni poslovni prostor, u kojem se zaposleni nalaze od avgusta iste godine. On je sačinjen od multifunkcionalne prostorije u kojoj se održavaju proslave, sale za konferencije, pet kancelarija i prostorije za zabavu. Ideja rukovodstva je da radne kancelarije, koje su u arhitektonskom smislu završene, dobiju novi vizuelni identitet.
Zadatak za učesnike konkursa je da osmisle koncept tako da svaka kancelarija predstavlja jedan od gradova koji su od značaja za kompaniju. Izabrani gradovi su: Amsterdam (Holandija), Kopenhagen (Danska), Novi Sad (Srbija), London (Engleska) i San Francisko (SAD). Prijave za konkurs otvorene su do 10. juna, a krajnji rok za predaju radova je 15. jun 2013.
Nakon toga, internacionalni žiri sačinjen od rukovodstva preduzeća i arhitekata, doneće odluku o pobedniku. Najboljima na konkursu pripašće vredne novčane nagrade. Pobednik će osim novčane nagrade dobiti i svojevrsnu reklamu na sajtu i društvenim mrežama kompanije, a na istom mestu biće pomenuti i svi ostali učesnici konkursa.
Detaljnije informacije o konkursu, uslovima i rokovima nalaze se na web stranici – http://arhns.com/konkursi/4282..

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!