Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Iskoristi PRiliku!

Zanimljive teme, vrhunski predavači, druženje i odlična atmosfera – samo su neki od razloga zbog kojih ne biste trebali da propustite ovogodišnju konferenciju PRilika 2012.
Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizovaće 29. i 30. novembra u Kongresnom centru Novosadskog sajma, četvrtu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacije pred izazovima promena”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na pitanja kako se uspešno suočiti sa promenama i gledati u budućnost koja je pred nama.
„Iz organizacije prethodnih konferencija naučili smo mnogo toga. Broj učesnika i učesnica govori u prilog tome da je ona svake godine bolja. Ni ovogodišnja PRilika se ne razlikuje od prethodnih, jer je njena suština povezivanje PR profesionalaca i njihovo druženje i osnaživanje. Ključno je da razgovaramo na različite teme iz širokog spektra poslova koje PR menadžeri danas obavljuju podižući svoje kapacitete, upoznajući se i povezujući. Program PRilike koje je pred nama usmereniji je na inostrane predavače kao i na predloge samih članova i članica DSOJ. I ovoga puta smatram da će za svakoga biti po nešto i da ćemo imati priliku da naučimo mnogo toga novog“, rekao je Miloš Đajić, predsednik UO Društva Srbije za odnose s javnošću.
Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i dva vodeća međunarodna mislioca korporativnih i marketinških komunikacija – Majkla Dahlena, autora šest knjiga, konsultanta mnogim vodećim svetskim kompanijama i profesora na Ekonomskom fakultetu u Štokholmu i Paskala Beklera – jednog od vodećih svetskih stručnjaka u oblasti komunikacija, potpredsednika MSLGROUP dela Publicis grupe.
Pored njih, na ovogodišnjoj PRilici učesnici će moći da čuju i neke od vodećih svetskih i regionalnih imena u oblasti komunikacija poput profesora komunikacija Tomasa Bauera sa Univerziteta u Beču; Luisa de Šorlemera iz Evropske asocijacije direktora komunikacija (EACD); prof.dr Dona W. Staksa sa Univeziteta u Majamiju; profesora Ernesta Herzoga iz Hrvatske; gospođu Dušu Vidanović iz Europrotocol-a iz Slovenije i mnoge druge.

Rezervišite svoju PRiliku na vreme! Dođite da se družimo i naučimo ponešto novo.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu Društva.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!