Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

IPRA nagrada za V+O Grčka!

Na ovogodišnjoj dodeli najznačajnijih PR nagrada koju organizuje Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA) V+O Communication je ponovo osvojila čak dve Golden World Award. Pobednički projekti za 2018. godine nagrađeni su zahvaljujući strateškom razmišljanju, efikasnom planiranju i kreativnosti. Četiri osvojene IPRA Golden World Award za tri godine donele su agenciji V+O Communication svetsko priznanje i obezbedile mesto u krugu najprestižnijih internacionalnih agencija.

Zlatno IPRA priznanje za strateško planiranje i implementaciju krizne komunikacije za najznačajnije korporativno spasavanje ikada sprovedeno u grčkoj retail industriji – kupovini Marinopoulos Grupe od strane Sklavenitis Grupe. Tokom ove krizne interne transformacije, V+O je unapredio komunikacionu strategiju i ojačao reputaciju Sklavenitis Grupe. Čuvanjem hiljadu radnih mesta i harmoničnih odnosa sa zaposlenima, značajno je poboljšan imidž Sklavenitis Grupe kao odgovornog poslodavca. Drugo Zlatno IPRA priznanje odnosi se na kategoriju nagrada koje se dodeljuju za sprovođenje projekta velike efikasnosti u okviru malog budžeta. V+O je nagradu osvojila za dizajn i implementaciju eksperimentalne PR aktivacije za brend Jack Daniel’s na festivalu Athens Bar Show 2017. Projekat je inspirisan dolaskom Krisa Flečera, asistenta majstora destilera u kompaniji Jack Daniel’s. Aktivacija je ovim posebnim iskustvom i izvanrednim pripovedačkim pristupom generisala ogromanu pažnju na društvenim mrežama i dodatno osnažila poziciju Jack Daniels brenda, ostavljajući dubok trag ovog svetskog brenda i na lokalnom području.

„Veoma smo srećni što su naši projekti i naporan rad treću godinu nagrađeni međunarodnim priznanjem. Naročito ove godine, naš uspeh u dve različite kategorije dokazuje da strateški PR pristup ima mnogo toga da ponudi; on može zaštititi i izgraditi reputaciju kompanije, ali takođe može da stvori atraktivne i zanimljive priče o brendovima“, izjavila je Teti Kanelopolou, direktorka V+O Grčka i zaključila: „Izuzetno smo ponosni na naš kreativan i dinamičan tim talentovanih profesionalaca, koji su usmereni na rezultate. Prezadovoljni smo što uspešno predstavljamo Grčku na tržištu komunikacija širom sveta. Ove nagrade su dokaz vrednosti i potencijala našeg tima, potvrda za poverenje naših klijenata, a što je najvažnije, ove nagrade predstavjaju inspiraciju i pokretačku snagu za postizanje najboljeg, koje tek sledi.“

Četiri IPRA GWA Internacionalne nagrade za Izuzetnost koje se nalaze na listi osvojenih priznanja V+O uključuju sledeće nagrade: U kategoriji „Interne komunikacije“ za kompaniju Astra Zeneca 2014. godine, u kategoriji „Krizne komunikacije“ za Sklavenitis Grupu 2017. godine i konačno, dvostruka nagrada u 2018. godini, za komunikacije u kategoriji „Krizne komunikacije“ za Sklavenitis Grupu i nagrada za projekte velike efikasnosti u okviru malog budžeta za brend Jack Daniel’s.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!