Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Internet PR za NVO

Medija centar Beograd održaće u ponedeljak 13. februara od 10 do 17 časova jednodnevni trening iz oblasti komunikacije sa javnošću i medijima putem internet prezentacije, društvenih mreža i mejling liste.
Program obuke prilagođen je potrebama organizacija civilnog društva i namenjen poboljšanju komunikacije sa medijima i većoj vidljivosti same organizacije i njenih aktivnosti. Trening omogućava usavršavanje rada sa Internetom koji je jedan od najznačajnijih PR alata. Pored novih ideja, radionica nudi konkretna uputstva i tehnička objašnjenja.
Značaj i mogućnosti interneta u PR-u i analiza primera, zahtevi dobrog veb sajta i korišćenje prednosti interneta, analiza korisnika i definisanje ciljnih grupa, formatiranje tekstova za veb, dizajn, vizuelni identitet i jačanje brenda, prikupljanje, obrada i plasiranje sadržaja, Internet promocija, struktura vebsajta, organizacija sadržaja i dinamika izmena početne stranice sajta, rad sa mejling listama, kao i kreiranje i slanje saopštenja za medije, komunikacija na društvenim mrežama – samo su neke od tema koje će biti obrađene na ovoj radionici.
Cena učešća na radionici iznosi pet hiljada dinara, a prijave mogu biti grupne ili individualne. Radionica će biti odžana u prostoru Medija centra u centru Beograda. U cenu treninga uključena su predavanja, vežbe, i osveženje tokom nekoliko predviđenih pauza. Svi polaznici dobiće potrebne materijale za predavanja i vežbe. Radionicu vodi Vesna Opavsky, šef sajta Medija centra, a ekskluzivni predavač je Miloje Sekulić, internet i poslovni konsultant.
Svi polaznici dobiće sertifikat, kao potvrdu o učešću na radionici i fotografije sa treninga u digitalnom formatu.
Više informacija možete pronaći OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

 1. Internet, kao sastavni deo informativno-komunikacijskog procesa, je u stalnoj ekspanziji.

  U mnogim zemljama računi se već uveliko plaćaju Internetom,
  roba se naručuje Internetom, avionske karte se rezervišu Internetom, velike novčane transakcije se obavljaju Internetom, poslovno i privatno komuniciranje se obavlja putem Interneta, ispiti se polažu preko Interneta, itd.

  Tako i web sajt, kao jedan vid Internet prezentacije, sve više nalazi svoju upotrebu u svakodnevnom životu i u NVO.

  Analiza web sajtova nevladinih organizacija (NVO) u Srbiji, može da pokaže da postoje razlike:
  1. između stvarnog rada NVO i prikazanog njihovog rada na Intenetu,
  2. koliko razumeju i koliko koriste mogućnosti koje Internet pruža preko web prezentacije,
  3. šta je svrha tih web stranica,
  4. kome su one namenjene i
  5. uopšte kako se NVO predstavljaju u virtuelnom svetu.

  Rezultati analize pokazuju da NVO još nisu ovladale novim kominikacijskim tehnikama, te da postoji različito poimanje šta je svrha prezentacije i šta se želi i može postići web prezentacijom. Generalno, reč je o nedovoljnoj iskorišćenosti ovog resursa i njegovom nepoznavanju.

  Analiza web sajtova nevladinih organizacija koju je sproveo USIAD u Srbiji pokazala je da ove organizacije mnogo više rade nego što svoj rad i učinak prezentuju javnosti na svojim web sajtovima.

  Ova radionica je lep primer ukazivanja na potrebu edukacije NVO za nove medije (kompjuterske tehnologije i Iternet) radi većeg i delotvornijeg iskorištavanja Internet kapaciteta u smislu promovisanja onih vrednosti za koje se NVO same zalažu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!