test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Internet je jedina industrija koja u Srbiji raste!

Poslovna agencija „Tina“ iz Beograda danas je postala suvlasnik „Web Sistem Media“ d.o.o. iz Pančeva, agencije koja već tri godine posluje na internet tržištu u Srbiji, ali i u regionu.
Ovo partnerstvo „Web Sistem Medie“ sa renomiranom poslovnom agencijom „Tina“ koja pruža finansijski konsalting već dve decenije značiće dopunu spektra usluga i jedne i druge firme. Poslovna agencija „Tina“ sada će svojim brojnim klijentima moći da pruži i usluge promocije i PR-a, a „Web Sistem Media“ imaće iza sebe iskusnog finansijskog i poslovnog savetnika i podršku.
„Veoma sam zadovoljan ovom saradnjom. Nakon što je Web Sistem Media napravila partnerstvo sa Tanjom Tatomirović, komunikologom i jednim od najboljih stručnjaka u oblasti odnosa s javnošću koji ima regionalno iskustvo u nekoliko bitnih oblasti poslovanja i proglašena je za jednu od najvažnijih ličnosti u digitalnim komunikacijama pre dve godine, saradnja sa Poslovnom agencijom „Tina“ znači samo još jedno osnaživanje našeg tima, ali i priznanje za naš rad“, izjavio je Željko Subašić, direktor „Web Sistem Media“.
Web Sistem Media je regionalna agencija koja se specijalizovala za borbu protiv zloupotrebe TV i filmskih prava na internetu. Osim toga, Web Sistem Media već nekoliko godina pruža i kvalitetne usluge promocije na društvenim mrežama, a razvila je i nekoliko sopstvenih web-servisa (www.hashtag.rs i www.lajkujme.rs). Od nedavno, zahvaljujući pomenutim partnerstvima, Web Sistem Media se bavi i savetovanjem i edukacijom iz oblasti PR-a, online PR-a, krizne komunikacije, nastupa u javnosti. Klijenti “Web Sistem Medie” su veliki regionalni kablovski provajderi, svetski TV kanali, renomirani domaći restorani, političke partije, pojedinci, filmske kuće i distributeri.
Ovo je još jedna potvrda da je internet jedna od retkih grana industrije u Srbiji koja se nezadrživo širi i razvija.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!