Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

I&F McCann Grupa u razmeni iskustava na Zimskom Vivaldi CMO & CCO forumu

Zimski Vivaldi CMO & CCO forum, koji se održava na Mokroj Gori od 1. do 3. decembra, okupiće stručnjake iz oblasti marketinga, komunikacija, medija i srodnih industrija u cilju razmene iskustava i unapređenja struke kod nas, ali i u regionu.

Selektor ovogodišnjeg foruma je Vanda Kučera, direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe, koja će u četvrtak, 1. decembra, otvoriti forum i moderirati panel Kako menjamo regulativu a kako nas regulativa menja, koji se održava 2. decembra.

Tema ovogodišnjih Vivaldi foruma je PROMENA. “Kao prirodni sastojak naše profesije, osim što je neizbežna, promena je i potrebna i poželjna. Pričaćemo o tome koliko smo se promenili od prethodnog susreta, koji su se noviteti i trendovi pojavili u advertajzing industriji, ali i o tome šta nas očekuje u bližoj budućnosti,” rekla je Vanda.

Uvodno predavanje kojim će program foruma biti otvoren će putem Skype-a održati Howard Nead, Chief Growth Officer, EMEA, predstavnik IPG Medaibrands mreže u okviru koje posluju agencije I&F McCann Grupe, kome će pitanja postavljati Katarina Kostić, direktorka razvoja medijskih usluga I&F McCann Grupe. Tema predavanja, Dinamičan pristup komunikacijama, baviće se promenama u komunikacijskoj indrustiji i medijskoj sceni koje su se dogodile tokom poslednjih godina, njihovom uticaju na odnose između klijenata i agencija, ali i ulozi istraživanja u novonastaloj situaciji.

Na panelu Profil naših budućih kolega ili kakve promene u obrazovanju bi trebalo da očekujemo jedan od učesnika biće Maja Gabrijan, HR direktorka I&F McCann Grupe. Očekujemo pokretanje različitih tema koje će doprineti kreiranju jasnije slike o marketarima budućnosti i veštinama, znanjima i interesovanjima koji su za buduće kolege prioritet.

Zimski Vivaldi CMO & CCO forum organizuje Mokrogorska škola menadžmenta u etno selu Mećavnik na Mokroj Gori.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!