Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Idea karavan posetio mališane bez roditeljskog staranja i bolnice širom Srbije

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i predstavnici trgovinskog lanca Idea posetili su danas mališane u Bolnici za pedijatariju „Dr Olga Popović – Dedijer“, u okviru tradicionalne akcije „Volimo praznike jer volimo jedni druge“ u okviru koje je ove, kao i prethodnih godina, posećeno više od 50 institucija u 23 grada i podeljeno više od 5.000 paketića.

Koordinator korporativnih komunikacija kompanije Mercator-S Marko Vlahović kazao je da Idea ove godine obeležava mali jubilej – pet godina Karavana i dodao da su ponosni na to što su za to vreme, više od 10.000 zaposlenih, podelili više od 25.000 paketića.

„Deca reaguju fantastično, a glavni utisak celog karavana je da paketići nisu glavna stvar, već druženje, predstava, Deda Mraz koji im dođe i taj trenutak da oni i ako nisu kod kuće u toj atmosferi, dožive taj praznik i to porodično“, kazao je Vlahović.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!