Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

IAB Srbija: Social media marketing kurs

IAB Srbija 26. februara organizuje Social media marketing kurs, a predavač će biti Gabrijela Stjepanović. Cilj ovog kursa je da definiše i prikaže sve najznačajnije društvene medije, njihovu ulogu i specifičnosti u ukupnom spektru digitalnih kanala komunikacije, predoči značaj strateškog prisustva i komuniciranja sa ciljnim grupama koje veliki deo svog vremena provode na društvenim mrežama i ukaže na potencijalne prilike, opasnosti i preporučene prakse „kriznog komuniciranja“ na društvenim medijima.
Danas već gotovo sve kompanije imaju neku vrstu prisustva na društvenim mrežama. Ako to nije planski i strateški vođeno prisustvo na Facebook-u, Twitter-u, LinkedIn-u, Pinterest-u i odgovarajućim forumima, onda se o njima priča „iza leđa“ i bez njihovog znanja. Važnost okupljanja i strateške komunikacije sa zajednicama i grupama ljudi okupljenim oko jednog brenda ili ideje je u tome da se iz prve ruke čuje o čemu se govori, da se adekvatno razume poruka i da se uključi u razgovor sa potrošačima.
Ovaj kurs namenjen je onima koji žele da se bave social media marketingom i community menadžmentom ili da steknu uvid u komplatan potencijal i značaj društvenih mreža, kao i njihovu adekvatnu upotrebu u svrhu marketinškog komuniciranja.

Više informacija o kursu, programu i načinu prijave pogledajte na sajtu IAB Srbija.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!