Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

IAB Srbija: Social media marketing kurs

IAB Srbija 26. februara organizuje Social media marketing kurs, a predavač će biti Gabrijela Stjepanović. Cilj ovog kursa je da definiše i prikaže sve najznačajnije društvene medije, njihovu ulogu i specifičnosti u ukupnom spektru digitalnih kanala komunikacije, predoči značaj strateškog prisustva i komuniciranja sa ciljnim grupama koje veliki deo svog vremena provode na društvenim mrežama i ukaže na potencijalne prilike, opasnosti i preporučene prakse „kriznog komuniciranja“ na društvenim medijima.
Danas već gotovo sve kompanije imaju neku vrstu prisustva na društvenim mrežama. Ako to nije planski i strateški vođeno prisustvo na Facebook-u, Twitter-u, LinkedIn-u, Pinterest-u i odgovarajućim forumima, onda se o njima priča „iza leđa“ i bez njihovog znanja. Važnost okupljanja i strateške komunikacije sa zajednicama i grupama ljudi okupljenim oko jednog brenda ili ideje je u tome da se iz prve ruke čuje o čemu se govori, da se adekvatno razume poruka i da se uključi u razgovor sa potrošačima.
Ovaj kurs namenjen je onima koji žele da se bave social media marketingom i community menadžmentom ili da steknu uvid u komplatan potencijal i značaj društvenih mreža, kao i njihovu adekvatnu upotrebu u svrhu marketinškog komuniciranja.

Više informacija o kursu, programu i načinu prijave pogledajte na sajtu IAB Srbija.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!