Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HUOJ – punopravni član Global Alliance

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću postala je punopravni član Global Alliance for PR and Communication Management, međunarodnog udruženja nacionalnih udruženja komunikacijskih stručnjaka.
Kao svetski ambasador struke odnosa s javnošću, Global Alliance predstavlja više od 160.000 profesionalaca i univerzitetskih profesora širom sveta, koji su članovi 39 nacionalnih i međunarodnih udruženja i institucija za odnose s javnošću. Ujedinjavanje struke odnosa s javnošću, podizanje njenih standarda širom sveta i deljenje znanja među članovima, osnovni su zadaci Global Alliance-a kojom trenutno predsedava Anne Gregory, poznata profesorka i autorika brojnih udžbenika za odnose s javnošću.
„Izuzetna je čast biti u društvu istaknutih svetskih organizacija koje okupljaju najveća imena iz oblasti odnosa s javnošću današnjice. Svojim članstvom u Global Alliance-u, HUOJ se svrstao na svetsku kartu struke te se dodatno pozicionirao kao jedna od glavnih referentnih tačaka za odnose s javnošću u regionu“, izjavila je glavna sekretarka HUOJ-a Koraljka Rak.
HUOJ će članstvom u Global Alliance-u dobiti uvid u stanje struke u drugim državama, kao i pristup bogatoj riznici stručnog znanja, najnovijim istraživanjima te iscrpnim studijama slučajeva. Članstvo podrazumeva i savetovanje oko etičkih standarda i konkretnih slučajeva, ali i pristup softverskim alatima za komunikacijsko upravljanje. Između ostalog, HUOJ članovi imaće atraktivne popuste za međunarodne konferencije i ostale stručne događaje.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!