today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HUOJ objavio nominacije za Komunikatora godine

REGION – U okviru 10. dodele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), žiri je objavio pet nominacija za nagradu za Komunikatora godine.

Grand PRix je godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojom se dodeljuju priznanja za izvrsnost u struci, ove godine u 13 kategorija. Uz to, žiri dodeljuje priznanja u tri posebne kategorije: Komunikator godine, Grand PRix za doprinos struci i Šipak godine (antikomunikator godine).

U kategoriji Komunikatora godine, članovi žirija, predlažu osobe koje su se posebno, kvalitetom i stilom komunikacije istakli u proteklih godinu dana. To priznanje se uvek dodeljuje pojedincima prisutnim u javnom životu, ali koji ne dolaze iz struke odnosa s javnošću. Ove godine, po prvi put žiri je odlučio objaviti nominacije za nagradu Komunikatora godine, a nominovani su:

  • Boris Jokić, bivši vođa kurikularne reforme,
  • Marko Matijević, pokretač portala srednja.hr,
  • Zdravko Marić, ministar finansija, Republike Hrvatske,
  • Bruno Šimleša, književnik,
  • i po prvi put u istoriji nagrade i jedan kolektiv: tim Hrvatske gorske službe spašavanja.

„Priznanje komunikatoru godine je, uz ono za doprinos struci, najprestižnija nagrada koju dodeljuje struka odnosa s javnošću. Zadovoljni smo što su kandidati osobe i tim iz potpuno različitih društvenih delatnosti. Svako od njih je, na svoj način, svojom komunikacijskom izvrsnošću, kvalitetom i veštinama obeležio hrvatski javni prostor u protekloj godini i time zaslužio priznanje. Pred nama je vrlo zahtevan posao konačnog odabira,“ izjavila je predsednica žirija Daria Mateljak.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!