today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HUOJ najavio bogat program konferencije PR2020

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću najavila je bogat i raznolik program konferencije PR2020, koji će Opatiju 17. i 18. oktobra pretvoriti u regionalno središte komunikacijskih kreativaca.
„Nosioci programa su međunarodni stručnjaci koji će temi ovogodišnje konferencije – budućnost odnosa s javnošću, pristupiti iz različitih uglova čime će pružiti celovitu sliku izazova, zahteva i kompetencija s kojima će se morati nositi komunikacijski profesionalci sutrašnjice“, istaknula je Aleksandra Kolarić, predsednica HUOJ-a.
Najistaknutiji stručnjak za komunikacijski konsalting u Olimpijskom pokretu, Jon Tibbs, biće jedna od zvezda konferencije. „Tibbs je specijalizovan za savetovanje odbora najvećih svetskih sportskih manifestacija te vodi agenciju JTA čiji portfolio čine klijenti poput: Manchester United F.C, Jordanskog olimpijskog odbora, Svetske Taekwondo federacije (WTF) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB)“, naglasio je Ivan Tanta, podpredsednik HUOJ-a.
Uz Tibbsa, učesnici će imati prilike slušati i prof. Ralpha Tencha, autora udžbenika „Otkrivanje odnosa s javnošću“, zatim predsednicu britanskog udruženja CIPR-a Sue Wolhenstolme, stručnjaka za internu komunikaciju Stevea Doswella, podpredsednika austrijskog udruženja PRVA Susanne Senft i profesora Dejana Verčića sa Fakulteta za društvene nauke u Ljubljani.
Uz šest predavanja najavljene su i četiri praktične radionice. „Radionice će učesnicima pružiti jedinstvenu priliku učenja od istaknutih domaćih stručnjaka, koji će u malim grupama na interaktivan i uzbudljiv način obraditi aktuelna pitanja iz oblasti odnosa s javnošću“, kazala je Ana Smoljo Josić, članica Upravnog odbora HUOJ-a.
Marina Halužan, članica Upravnog odbora HUOJ-a, najavila je i četiri panel diskusije na kojima će se diskutovati o aktuelnim temama poput kriznog komuniciranja, turističke promocije Hrvatske, korporativnih odnosa s javnošću, ali i lokalne politike.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.huoj.hr/.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!