Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HUOJ Grand Prix takmičenje otvoreno i za prijave iz regiona

REGION – Prijave za najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte, Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, otvorene su do 4. marta 2021. godine u 18 sati. Ove godine otvorene su i za prijave iz regiona.

Nagrada je priznanje stručnjacima za izvrsnost u osmišljavanju i sprovođenju komunikacijskih projekata u prošloj godini. Nagrade će biti dodeljene u 11 takmičarskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke.

Grand PRix je tokom proteklih godina doživeo brojne promene koje su zasnovane na iskustvu i praksi članova žirija, potrebama kandidata i trendovima na tržištu. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je proteklih godina značajnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata.

Nagrada ima kontinuitet dug već četrnaest godina te će se ove godine nagrada proširiti i van granica Hrvatske. Svoje projekte na ovogodišnji Grand PRix mogu prijaviti agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Pravila prijave projekata iz regiona definisana su Pravilnikom o dodeli godišnjih nagrada, a to je prilika da se i hrvatski projekti okušaju i na regionalnom takmičenju u čak šest kategorija.

Hrvatske projekte ocenjivaće žiri od 13 članova dok će projekte iz regiona ocenjivati žiri sastavljen od po tri predstavnika država učesnica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijava, pojedini rokovi, upustva za prijavu i ostale informacije potražite na stranici www.huoj.hr.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!