Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

HUOJ Grand Prix takmičenje otvoreno i za prijave iz regiona

REGION – Prijave za najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte, Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, otvorene su do 4. marta 2021. godine u 18 sati. Ove godine otvorene su i za prijave iz regiona.

Nagrada je priznanje stručnjacima za izvrsnost u osmišljavanju i sprovođenju komunikacijskih projekata u prošloj godini. Nagrade će biti dodeljene u 11 takmičarskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke.

Grand PRix je tokom proteklih godina doživeo brojne promene koje su zasnovane na iskustvu i praksi članova žirija, potrebama kandidata i trendovima na tržištu. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je proteklih godina značajnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata.

Nagrada ima kontinuitet dug već četrnaest godina te će se ove godine nagrada proširiti i van granica Hrvatske. Svoje projekte na ovogodišnji Grand PRix mogu prijaviti agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Pravila prijave projekata iz regiona definisana su Pravilnikom o dodeli godišnjih nagrada, a to je prilika da se i hrvatski projekti okušaju i na regionalnom takmičenju u čak šest kategorija.

Hrvatske projekte ocenjivaće žiri od 13 članova dok će projekte iz regiona ocenjivati žiri sastavljen od po tri predstavnika država učesnica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijava, pojedini rokovi, upustva za prijavu i ostale informacije potražite na stranici www.huoj.hr.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!