Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Hrvatska PR struka na nogama

REGION – „Nema više angažovanja PR agencija i tačka. Mi smo odgovorni za odnose s našim javnostima, a ja sam najodgovorniji za krizni PR.“ Ovim je rečima hrvatski premijer Zoran Milanović u petak na sednici Vlade završio raspravu o saradnji hrvatske Vlade i javnih preduzeća sa agencijama za odnose s javnošću.
Ova odluka je doneta u sklopu niza mera za uštede u budžetu koje u zadnje vreme sprovodi Vlada premijera Milanovića.
Prve reakcije PR struke idu dotle da se čak najavljuju i sudske tužbe protiv Vlade, koja odluku pravda velikim brojem zaposlenih u svim ministarstvima zaduženim za PR. „Neka od sutra počnu raditi svoj posao,“ kazao je premijer Zoran Milanović.
Povodom izjave hrvatskog premijera, predsednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić rekla je: „Odlukom Vlade RH prema kojoj se agencije za odnose s javnošću diskriminišu i stavljaju u nepovoljan tržišni položaj, Hrvatska udruga za odnose s javnošću je šokirana i zgrožena“.
Kompletno saopštenje HUOJ možete pročitati na sajtu ovog udruženja, a neke od rekacija i na sajtu Media Marketing.

Više izvora

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!