today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Helsinki – prestonica Svetskog dizajna 2012

Paviljon je u celosti izgrađen od drveta i glavni je primer savremene arhitekture koja spaja dizajn i održivost, tradiciju i inovacije. On pruža posetiocima iskustva kroz toplinu drveta na dodir, intenzivan miris prirode, svetlost i sene koje dolaze kroz strop, podsećajući na šume Finske. Privremena zgrada pokazuje kako održivost nije samo pitanje poštivanja okoline, već priznanje ljudi i prirode, utirući put za arhitekturu budućnosti i stvaranje bliže veze čovjeka i prirode.
Do 16. septembra Paviljon će biti srce WDC (World Design Capital) Helsinki 2012, multifunkcionalno okupljalište arhitekture i ljubitelja dizajna, urbanističke kulture entuzijasta i svih onih koji žele imati dobar provod u prijateljskom okruženju. Program događanja je vrlo bogat, u rasponu od joga lekcija svakog četvrtka ujutru, do okruglih stolova i radionica za učenje i razgovor o budućim perspektivama enterijera i urbanog dizajna, sa jakim naglaskom na kvalitetu života. Održivost, kao glavna tema, može se naći u kafeu, koji nudi izbor sezonskih proizvoda i organsko Lapin Kulta pivo.
Kao glavni grad za svetski dizajn 2012, Helsinki će u narednim mesecima biti domaćin brojnih događaja, među kojima je Design District Helsinki Week, Dečiji Art Festival, Helsinki Design Week 2012, okupljajući međunarodne i domaće dizajnere. Uz tagline „Ugradnja dizajna u život“, WDC Helsinki 2012 podstiče stanovnike da učestvuju i dele ideje za razvoj grada u budućnosti, a za bolji život.
Drveni paviljon je projektovala grupa Aalto University Wood Studio student i speciajlisti koji predstavljaju arhitekturu nove ere i top know-how finske drvene konstrukcije. Otvoren je od utorka do nedelje, odnosno do 16. septembra ove godine.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!