Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Grayling Srbija i Kaspersky u finalu za SABRE Awards EMEA 2020

Zajednička kampanja agencije Grayling Srbija i kompanije Kaspersky pod nazivom „Kasper, Skaj i zeleni meda“ ušla je u uži izbor za prestižnu nagradu SABRE Awards EMEA za 2020 godinu u kategoriji Balkan. Osim kampanje koju je razvio tim u Srbiji, Grayling mreža je nominovana u još četiri kategorije za kampanje koje su za različite klijente razvijali timovi u Francuskoj, Poljskoj, Rusiji i Velikoj Britaniji.

Grayling tim iz Srbije je u uskoj saradnji sa kompanijom Kaspersky osmislio i sproveo integrisanu i edukativnu awareness raising kampanju koja prati prioritete ovog vodećeg svetskog vendora u oblasti sajberbezbednosnih rešenja. Kampanja je sprovedena u decembru prošle godine i njen cilj je bio da se deci kao i roditeljima ukaže na pretnje koje postoje na internetu, načine na koje mogu da se zaštite i da izgrade kulturu bezbednog ponašanja u onlajn prostoru.

Kampanja je bila fokusirana na kratku ilustrovanu knjigu „Kasper, Skaj i zeleni meda“, zajedničku publikaciju autorke Marlis Slehers i kompanije Kaspersky, koja decu uzrasta od 6 do 9 godina vodi na uzbudljivo istraživanje digitalnog sveta i uči ih kako da koriste internet na bezbedan način. Besplatno izdanje knjige možete preuzeti ovde.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorka agencije Grayling za jugoistočnu Evropu je izjavila: „Veoma smo ponosni na svih pet nominacija i na naše timove širom Evrope koji su ušli u najuži izbor za ovu prestižnu nagradu. Ovo predstavlja odraz kvaliteta koji pružamo klijentima širom Evrope s fokusom na temeljna istraživanja, strateško planiranje i precizno razumevanje potreba naših klijenata i našu posvećenost da win-win rešenja primenjujemo na duži vremenski period“ i dodala: „Posebno smo uzbuđeni zbog nominacije kampanje na kojoj je radio naš tim iz Beograda. Kada smo razvijali i implementirali kampanju o ponašanju u onlajn prostoru nismo ni slutili da će danas situacija biti takva da se veliki deo aktivnosti i dece i odraslih prebacio na onlajn.”

„Kompanija Kaspersky sa svojim partnerima već duže od dve decenije ulaže napore da povezani svet učini bezbednijim mestom za svakog pojedinca. U toj misiji, nemerljiv je doprinos snažnih komunikacijskih partnera, kao što je Grayling, koji na najbolji način omogućuju da naše poruke stignu do ciljne publike. Posebno sam ponosan što naše napore u Srbiji, pored korisnika, prepoznaje i struka, i ova nominacija dolazi kao dodatno ohrabrenje da nastavimo istim putem“ izjavio je Darko Natalić, menadžer komunikacija kompanije Kaspersky za istočnu Evropu.

Najuži izbor za EMEA SABRE Awards 2020 nagrade prepoznaje vrhunska dostignuća u pogledu brendiranja, upravljanja reputacijom i angažmana, a kampanje je procenjivao žiri sastavljen od lidera iz ove oblasti.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!