Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Google uklonio preko 1,7 milijardi reklama!

SVET – Google je objavio novi izveštaj sa detaljima o tome kako se kompanija bori protiv spama, botova i drugih problematičnih reklama na svojoj mreži.

Prema navodima kompanije, tokom prošle godine uklonjeno je preko 1,7 milijardi reklama koje su narušile Google politiku poslovanja. Ovo je preko dva puta više od onoga što je Google eliminisao godinu dana ranije, kada je uklonio 780 miliona loših reklama.

Google je istakao nekoliko stvari koje su pomogle u velikom povećanju uklanjanja loših reklama. Prvo, kompanija je proširila politiku za reklame i oglase koji ne ispunjavaju kriterijume za odobravanje (banovani su oglasi za pozajmice, reklame za ilegalne proizvode, kao i reklame za proizvode koji su varljivi). Poboljšana je i tehnologija za efektivnije otkrivanje i onesposobljavanje neželjenih reklama ili reklama koje zaobilaze sistem (trick to click, self-clicking ads i drugo).

Google je objavio i da je ispitao 550 sajtova, koji su bili pod sumnjom da su prezentovali sadržaj koji nije tačan i predstavljali se kao novinske organizacije, a protiv 340 njih su preduzete akcije, uključučujući i doživotno banovanje 200 ovakvih sajtova.

Više informacija pročitajte OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!