Future is NOW!

Omladinska organizacija EKOF Media Group najavljuje da će se na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održati najznačajnija konferencija za informisanost mladih o modernim tehnologijama i metodima koji se primenjuju u najvećim kompanijama savremenog doba, pod nazivom Future is NOW. Konferencija će po prvi put biti održana 26. novembra.

Future Is NOW predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih kroz predstavljanje modernih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

Govornici su predstavnici top menadžmenta najuspešnijih kompanija u Srbiji kao što su SBB, Vip mobile, Microsoft, Trizma, Marbo-PepsiCo, Vojvođanska banka, JTI, New Frontier Grupa, IKEA Srbija i mnogi drugi. Oni će kroz panel diskusije i posebne studije slučaja predočiti primere poslovanja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu.

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su: HR u 21. veku, Od ideje do Start up-a i uspešnog biznisa, Marketing u doba digitalne revolucije i milenijalaca kao i Digitalna transformacija.
Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović, ističe zašto je ova konferencija posebno značajna:

„Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, uveriće vas ova konferencija na kojoj ćete od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji čuti primere iz prakse. Na njoj ćete saznati više o modernim metodima marketinga i zapošljavanja, o tome kako pokrenuti svoj biznis, kako funkcionišu najsavremenije kompanije i još mnogo toga.“

Učesnici konferencije su studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici. Na konferenciji će učestvovati preko 500 mladih iz cele Srbije.

Više informacija možete pronaći na sajtu future.ekofmedia.com


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari