Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Festival ŠUND u Lisabonu

Festival ŠUND se ove godine održava od 1. do 12. maja u Lisabonu. Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi društvu) je umetnički festival međunarodnog karaktera, i poziva umetnike iz Evrope, da zajedno naprave godišnju smotru radova, i kako sam naziv festivala kaže, pokažu šta to umetnost nudi društvu danas.
Namenjen je studentima diplomskih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji se bave likovnim, primenjenim ili multimedijalnim umetnostima. Ovaj festival predstavlja umetnički pokret i borbu mladih ljudi za nove ideje. Podržava sve one koji žele da stvaraju, predstave i doprinesu umetnosti. Š.U.N.D. festival se održava u Beogradu i Lisabonu po tradiciji u maju mesecu. Umetnosti koje će biti predstavljene na festivalu tokom 2013. godine su: • Primenjene; • Likovne; • Multimedijalne. Svaka od ovih oblasti sadrži svoje podkategorije, pa obuhvata veliki broj umetničkih celina na koje se učesnici mogu prijaviti.
Ove godine ovaj interdisciplinarni festival ugledaće svetlost dana u Lisabonu od 1-12. maja. Na lokaciji Fabrica Braco de Prata sa 4 izlagačke sobe, barom, knjižarom, prodavnicama i velikom terasom, mlada i dinamična publika potpuno će se uklopiti u koncept ovog prostora. Uz izložbe, ove godine posetioci će imati prilike da čuju priče od umetnika lično, prisustvuju koncertima, žurkama, pozorišnim predstavama i čuju korisna predavanja na temu animacije, avertajzinga, multimedialnih umetnosti itd.
Obzirom da mladi umetnici nemaju priliku da predstave svoj rad javnosti, želja je da se ovim festivalom pokuša da reši taj problem i uspostave veze koje mogu predstavljati čvrst osnov za buduću saradnju među mladim neafirmisanim umetnicima, kako iz Srbije, tako i iz Evrope.
Ukoliko biste želeli da učestvujete u ovogodišnjem Š.U.N.D. festivalu prijavite se putem emaila festival.shund@gmail.com.

Izvor: Designed.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!