Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Festival RE:make

RE:make Festival održava se od 31. oktobra do 4. novembra na nekoliko lokacija u Beogradu. Nakon učešća na Share konferenciji, Mikseru i Exit-u, RE:make je ostvario saradnju i sa Warrior’s dance festivalom održanim 15. septembra u Beogradu.
U pitanju je veliki RE:make festival, a njegova ovogodišnja tema je “ReSet, ReThink, ReCreate“. Programi će se održavati na tri lokacije u Beogradu : KC Grad, klub Krug i dizajn inkubator Nova Iskra.
Tokom pet dana moći ćete da učestvujete u različitim radionicama, gledate kako Remake umetnici koriste najneobičnije materijale, posećujete zanimljiva predavanja koja se tiču različitih tema kao što su muzika, film, fotografija, moda i asesoar, nameštaj, kao i redizajn i rimejk sopstvenih stavova i načina života, povratak prirodi, zdravoj ishrani i obnovljivim energijama.
Otvaranje počinje performansom grupe THUS FAR, a posle koktela veče se nastavlja koncertom eksperimentalnih švajcarskih bendova i muzikom domaćih DJ-eva.

Izvor: Designed.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!