Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

FEFA fakultet i I&F Grupa – četvrtu godinu zaredom obrazuju buduće marketare

Saradnja između obrazovnih institucija i kompanija iz različitih sfera poslovanja u razvoju obrazovnih studija postala je najbolji način za prenošenje praktičnih znanja studentima. Sa predavačima koji dolaze „sa terena“, iz kompanija, akademci dobijaju „praksu pre prakse“, najrelevantnije primere, znanja i iskustva koja ne može da im priušti samo teorija.

Povodom 20 godina FEFA fakulteta, I&F Grupa dobila je priznanje za saradnju u razvoju master studija ekonomije, zahvaljujući čemu je ovaj program dobio tri nova dodatna usmerenja (Marketing i i menadžment, Poslovna i finansijska analitika i Poslovna ekonomija). Četvrtu godinu zaredom, stručnjaci iz I&F Grupe polaznicima ovih studija objašnjavaju kako da stečena znanja praktično primene. Marketing je jedna od najdinamičnijih industrija i ove promene često nisu ispraćene u postojećim obrazovnim procesima. Osim znanja, potrebna je i praksa – posebno u oblasti punoj izazova kakav je marketing. Zato je važno da teoriju iz stručne literature, uspešni ljudi iz biznisa ožive uz pomoć sopstvenog, praktičnog iskustva.

„Kreativnost, znanje i informacije danas su strateške vrednosti. Od nastanka I&F Grupe pre 25 godina ulažemo u ljude i njihovu edukaciju jer poslovni ambijent postaje snažan zahvaljujući pre svega stalnom i intenzivnom profesionalnom usavršavanju ljudi. Saradnja sa FEFA fakultetom predstavlja način da deo znanja i iskustva koje imamo prenesemo na polaznike ovih studija. Predavači iz I&F Grupe u prethodne četiri godine potrudili su se da provedu studente kroz različite oblasti kako bi što više toga usvojili i bili spremniji za prve profesionalne korake. Mislim da su naša dosadašnja iskustva dragocena i da ovim studijama dajemo dodatnu vrednost obrazovanju” istakla je povodom ovog priznanja Vanda Kučera, potpredsednica I&F Grupe.

Mentorstvo je danas više nego potrebno, mentorstvo koje, osim teorijskih znanja, uključuje i realne primere iz prakse koje jedino mogu da pruže gostujući predavači iz privrede, različitih industrija, u ovom slučaju iz marketinga.

„FEFA se zasniva na četiri osnovna sidra – multidisciplinarnosti, inovacijama, tesnoj saradnji sa privredom i želji da se kontinuirano doprinosi našoj zajednici. Studije koje smo razvili u saradnji sa I&F Grupom svojim kurikulumom, kvalitetom i načinom izvođenja nastave, prati svetske trendove u obrazovanju i buduće zahteve tržišta rada. Napravljen je moderan koncept studija koji je 80% fleksibilan, i naši studenti imaju priliku da prilagode program svojim ambicijama i interesovanjima, te da ih usklade sa trenutnim ili željenim zaposlenjem”, izjavio je prof. Goran Pitić, jedan od osnivača FEFA fakulteta.

Povodom 20 godina FEFA fakulteta, osim I&F Grupe, prizananje su dobili i drugi partneri za različite vidove saradnje.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!