Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

FEFA fakultet i I&F Grupa – četvrtu godinu zaredom obrazuju buduće marketare

Saradnja između obrazovnih institucija i kompanija iz različitih sfera poslovanja u razvoju obrazovnih studija postala je najbolji način za prenošenje praktičnih znanja studentima. Sa predavačima koji dolaze „sa terena“, iz kompanija, akademci dobijaju „praksu pre prakse“, najrelevantnije primere, znanja i iskustva koja ne može da im priušti samo teorija.

Povodom 20 godina FEFA fakulteta, I&F Grupa dobila je priznanje za saradnju u razvoju master studija ekonomije, zahvaljujući čemu je ovaj program dobio tri nova dodatna usmerenja (Marketing i i menadžment, Poslovna i finansijska analitika i Poslovna ekonomija). Četvrtu godinu zaredom, stručnjaci iz I&F Grupe polaznicima ovih studija objašnjavaju kako da stečena znanja praktično primene. Marketing je jedna od najdinamičnijih industrija i ove promene često nisu ispraćene u postojećim obrazovnim procesima. Osim znanja, potrebna je i praksa – posebno u oblasti punoj izazova kakav je marketing. Zato je važno da teoriju iz stručne literature, uspešni ljudi iz biznisa ožive uz pomoć sopstvenog, praktičnog iskustva.

„Kreativnost, znanje i informacije danas su strateške vrednosti. Od nastanka I&F Grupe pre 25 godina ulažemo u ljude i njihovu edukaciju jer poslovni ambijent postaje snažan zahvaljujući pre svega stalnom i intenzivnom profesionalnom usavršavanju ljudi. Saradnja sa FEFA fakultetom predstavlja način da deo znanja i iskustva koje imamo prenesemo na polaznike ovih studija. Predavači iz I&F Grupe u prethodne četiri godine potrudili su se da provedu studente kroz različite oblasti kako bi što više toga usvojili i bili spremniji za prve profesionalne korake. Mislim da su naša dosadašnja iskustva dragocena i da ovim studijama dajemo dodatnu vrednost obrazovanju” istakla je povodom ovog priznanja Vanda Kučera, potpredsednica I&F Grupe.

Mentorstvo je danas više nego potrebno, mentorstvo koje, osim teorijskih znanja, uključuje i realne primere iz prakse koje jedino mogu da pruže gostujući predavači iz privrede, različitih industrija, u ovom slučaju iz marketinga.

„FEFA se zasniva na četiri osnovna sidra – multidisciplinarnosti, inovacijama, tesnoj saradnji sa privredom i želji da se kontinuirano doprinosi našoj zajednici. Studije koje smo razvili u saradnji sa I&F Grupom svojim kurikulumom, kvalitetom i načinom izvođenja nastave, prati svetske trendove u obrazovanju i buduće zahteve tržišta rada. Napravljen je moderan koncept studija koji je 80% fleksibilan, i naši studenti imaju priliku da prilagode program svojim ambicijama i interesovanjima, te da ih usklade sa trenutnim ili željenim zaposlenjem”, izjavio je prof. Goran Pitić, jedan od osnivača FEFA fakulteta.

Povodom 20 godina FEFA fakulteta, osim I&F Grupe, prizananje su dobili i drugi partneri za različite vidove saradnje.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!