today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Exit traži PR lice i promotere

Konkurs za promotere ovogodišnjeg Exit festivala otvoren je do 8. aprila, a u saradnji sa Radijom B92 biraće se i devojka koja će biti PR lice festivala za područje Beograda. Svake godine na konkurs za promotere pristigne više od hiljadu prijava, od kojih se bira pedeset najboljih za predfestivalsku kampanju i više od sto za rad tokom festivala, saopštili su organizatori Festivala.
“Od začetka festivala preko hiljadu i petsto mladih ljudi ispeklo je zanat promotera, a više od trideset predstavljali su festival u odnosima s javnošću”, navode organizatori. Na konkurs se mogu prijaviti kandidati i kandidatkinje koji imaju od 18 do 23 godine. Potrebno je da govore engleski jezik, da poznaju i prate Exit festival i muzičku scenu. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.
U odabiru PR lica za Beograd učestvovaće i muzička redakcija Radija B92, koja će zajedno sa Exitovim PR sektorom birati one najtalentovanije i pružiti priliku najboljim kandidatkinjama da se dokažu preko radio talasa. Popunjeni formular za prijavu poslati sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), na konkurs@exitfest.org sa imenom i prezimenom u naslovu mejla.
Ovogodišnji festival EXIT održava se od 12. do 15. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi u Novom Sadu. Poslednji u nizu izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na festival su Plan B, Avicii, Felix Da Housecat i Totally Enormous Extinct Dinosaurs. Svoje nastupe već su potvrdili Guns N’ Roses i New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, na Elektrani su potvrđeni When Saints Go Machine, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!