EXIT i Viber pokrenuli konkurs za dizajn stikera!

Exit festival i Viber pozivaju sve kreativce širom sveta da učestvuju na premijernom takmičenju za dizajn Viber stikera, pod nazivom „Moja Exit Avantura“.

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kao i festivalskog načina života – u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje će nadgledati organizacija Talenthouse, koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

Erez Šošer, kreativni direktor Vibera, rekao je ovim povodom: “Tražimo kreativne stikere koji će zabeležiti energiju i vibracije Exita, a koji će biti bitni i ljudima van okvira festivala. Što je stiker korisniji, tako će postati popularniji, pa razmišljajte o tipovima stikera i fraza koje volite svakodnevno da koristite sa svojim prijateljima. Odabrani dizajn stikera će biti mešavina praktičnosti i jedinstvenih vrednosti Exit festivala”.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari