Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Evropska nagrada za dizajn prvi put u Beogradu

Svečana dodela ovogodišnjih Evropskih nagrada za dizajn (EDA) biće upriličena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu 8. juna, dok će se pet predstavnika profesionalnog kluba za vodeće evropske dizajn i komunikacijske studije i agencije, Evropski dizajn lideri, predstaviti na ovogodišnjoj konferenciji Beogradske nedelje dizajna. Beograd je prvi put dobio priliku da bude domaćin jednog od najvažnijih događaja godine na kome se okupljaju najbolji stručnjaci za dizajn i komunikacije na evropskom kontinentu posle Atine, Stokholma, Ciriha, Roterdama, Vilnjusa i Helsinkija.
Posetioci će na svečanoj dodeli nagrada imati priliku da upoznaju najostvarenije kreatore u polju grafičkog dizajna, animacije, web dizajna, brendinga i tipografije. Ulaznice koštaju 50 evra i uključuju ulaz na pobedničku žurku u klubu Brankow.
Evropski dizajn lideri predstavljaju elitnu organizaciju čiji je cilj da okupi odgovarajuću i sveobuhvatnu listu najkreatvnijih studija i agencija na kontinentu. Veličina, istorija, lista klijenata, nacionalnost – sve to nije važno. Ono što je bitno je dokaz da studio trenutno ostvaruje rezultate vrhunskog kvaliteta što potvrđuje dosledno osvajanje nagrada na bilo kom od pet glavnih dizajn takmičenja širom sveta. Zato je članstvo zatvorenog tipa i zavisi isključivo od zasluga.
Pogledajte ih na delu i poslušajte sve o njihovim procesima stvaranja, načinu rada i načinu na koji su postali vrhunski u svojim zanimanjima u okviru Beogradske nedelje dizajna koja će biti održana od 2. do 9. juna.
Dizajn šetnja, najpopularniji događaj programa Evropske nagrade za dizajn, predstavlja obilazak lokalnih dizajn agencija sa vodičem koje preuzimaju na sebe da vas dočekaju u svojim kancelarijama, odgovore na postavljena pitanja i predstave neke od svojih radova. Ovo je šansa da sretnete uživo velike dizajnere na njihovom terenu i savršena prilika za strane goste da iskuse beogradsku dizajn scenu. Karte za ovu turu koštaju 10 evra (sniženo 5 evra). Sve ulaznice mogu da se kupe na sajtu www.europeandesign.org/shop.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!