European Communication Monitor 2018

U toku je istraživanje European Communication Monitor 2018. Ako se bavite komunikacijama, molimo vas da odvojite 15 minuta vremena i doprinesete ovogodišnjem istraživanju na sledećem linku: http://www.communicationmonitor.eu/.

Ovo istraživanje iz oblasti komunikacionog menadžmenta i odnosa s javnošću, sprovodi se jednom godišnje od 2007. godine. Istraživanje iz 2014. predstavlja najiscrpniju analizu do sada, sa učešćem 2.777 profesionalaca iz 42 zemlje Evrope, među kojima je i Srbija. Naša zemlja je prvi put imala dovoljan broj ispitanika za poređenje sa ostalim evropskim zemljama 2011. godine.

European Communication Monitor vodi međunarodna istraživačka grupa koju čine profesori sa 11 renomiranih univerziteta širom Evrope, a u organizaciji European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA), European Association of Communication Directors (EACD) i uz podršku vodeće evropske konsultanstke kuće Ketchum Pleon. Istraživanje se sprovodi u naučne svrhe, u pokušaju da se projektuju budući tokovi naše struke.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari