Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

eBook: Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?

U okviru platforme ADukacija, Marketing mreža, u saradnji sa agencijom SmartPoint Adria, kreirala je treći po redu eBook pod nazivom „Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?“

U okviru ovog eBooka možete da pronađete najnovije rezultate istraživanja na temu kako brendovi koriste TikTok društvenu mrežu. Marketing mreža sprovela je ovo istraživanje u januaru i februaru 2023. godine na uzorku od 138 kompanija koje posluju na tržištu Srbije.

Pored istraživanja, pročitajte i mišljenja vrhunskih stručnjaka iz kompanija, kao i influensera na teme – zašto bi brendovi trebali da budu na TikTok-u, ali i kako unaprediti saradnju brendova i influensera.

Kako bi eBook bio sveobuhvatan i koristan za celu industriju, Nikola Jagodić, Digital BDM, SmartPoint Adria, pripremio je savete kako kreirati uspešnu TikTok strategiju za brendove, a Tomislav Rašković, TikTok Strategist u agenciji Degordian, pripremio je Trend Report 2023.

eBook „Kako kreirati uspešnu TikTok strategiju?“ preuzmite ovde.

Zahvaljujemo se kompanijama Mercator-S, Delta Holding, Banjalučka pivara, Štark i Xiaomi Balkan što su podržale izdradu ovog eBooka.

Više informacija možete dobiti putem mejla hello@marketingmreza.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!