test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

DSOJ usvojio Preporuke o odnosima s blogerima

Uvažavajući trend temperamentnog razvoja društvenih mreža i različitih formi građanskog novinarstva, ispred Sekcije DSOJ za onlajn Odnose s javnošću, koju vodi Dragana Đermanović, pripremljen je dokument – Preporuke o odnosima s blogerima, a koji je UO DSOJ 24. aprila ove godine i usvojio. Dokument sadrži deset preporuka, kao i dodatna pojašnjenja, a kreiran je sa ciljem uspostavljanja što kvalitetnijeg odnosa sa blogerima kao zanimljivom i osetljivom javnošću.
U dokumentu se između ostalog navodi da bi trebalo sačiniti Adremu blogova i blogera interesantnih za vašu industriju, pratiti njihovo pisanje, ali se i uključiti u polemike, promovisati dobre blogove i blogere. Pored toga, u tekstu se navodi da treba imati na umu da se blogeri, kao i novinari ne kupuju, te da se pažnja i podrška blogera zaslužuje radom, kreativnim pristupom i uspostavljanjem odnosa poverenja, a ne koristi. „Ne radite/ne pišite/ne govorite blogeru ono što ne želite da se nađe objavljeno na njegovom blogu. Svaki razgovor i prepisku sa blogerom razumite kao intervju. Sa blogerima se uspostavlja odnos; odnos se gradi pre i posle potrebe, ne samo u trenutku kada nam je njihova podrška neophodna“, neke su od usvojenih preporuka.
Pored članova Sekcije DSOJ za onlajn PR i Dragane Đermanović, pri kreiranju ovog dokumenta svoj doprinos dali su i Miloje Sekulić, Dragan Varagić, kao i predsednik DSOJ Miloš Đajić.
Dokumet Preporuke o odnosima s blogerima možete preuzeti OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!