today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PRijem 2014 – promena koncepta

S obzirom na tragediju koja je zadesila našu zemlju, Upravni odbor Društva Srbije za odnose s javnošću doneo je odluku o promeni koncepta PRijema 2014 i potvrdio 29. maj kao datum održavanja skupa.
Na skromnom okupljanju u hotelu Tulip Inn biće proglašeni pobednici PRiZNANJA i dodeljene godišnje nagrade istaknutim kolegama iz struke, a obeležićemo i jubilarni 10. rođendan DSOJ zajedno sa osnivačima i svim dosadašnjim predsednicima.
U želji da se uključimo u prikupljanje solidarne pomoći, DSOJ će na račun Crvenog krsta Srbije uplatiti sav preostali novca od organizacije PRijema i sredstva pristigla na ime kotizacija. Tačnu informaciju o visini uplate ćemo naknadno objaviti.
Takođe, na sam događaj 29. maja volonteri Crvenog krsta Srbije postaviće kutije za prikupljanje novčane pomoći ugroženima od poplava.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!