Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Još 10 dana do zatvaranja konkursa za PRiZNANJE 2014

Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisala je konkurs za 17. po redu dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE. Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija. Konkurs je otvoren do 11. aprila.
Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.
O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.
„Društvo Srbije za odnose s javnošću nastoji da podstakne postizanje i prevazilaženje najviših standarda u ovoj kreativnoj i izazovnoj profesiji. PRiZNANJE pruža mogućnost svim profesionalcima da predstave svoje najbolje radove, konkurišu za nagradu i na taj način ukažu na značaj profesionalnih komunikacija. U proteklih godinu dana organizovane su brojne zanimljive, inovativne i kreativne kampanje za koje smatramo da su vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Uvek nam je zadovoljstvo da nagradimo i promovišemo najbolje stručnjake, najzanimljivije i najkreativnije projekte i na taj način doprinesemo njihovoj daljoj afirmaciji, ali i razvoju same profesije. Pozivamo sve kolege da prijave svoje radove i uzmu učešća u takmičenju za prestižnu strukovnu nagradu PRiZNANJE“, rekla je Jelena Šarenac, zamenica predsednika DSOJ i članica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/priznanje/prijem-2014/.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!