Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Još 10 dana do zatvaranja konkursa za PRiZNANJE 2014

Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisala je konkurs za 17. po redu dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE. Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija. Konkurs je otvoren do 11. aprila.
Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.
O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.
„Društvo Srbije za odnose s javnošću nastoji da podstakne postizanje i prevazilaženje najviših standarda u ovoj kreativnoj i izazovnoj profesiji. PRiZNANJE pruža mogućnost svim profesionalcima da predstave svoje najbolje radove, konkurišu za nagradu i na taj način ukažu na značaj profesionalnih komunikacija. U proteklih godinu dana organizovane su brojne zanimljive, inovativne i kreativne kampanje za koje smatramo da su vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Uvek nam je zadovoljstvo da nagradimo i promovišemo najbolje stručnjake, najzanimljivije i najkreativnije projekte i na taj način doprinesemo njihovoj daljoj afirmaciji, ali i razvoju same profesije. Pozivamo sve kolege da prijave svoje radove i uzmu učešća u takmičenju za prestižnu strukovnu nagradu PRiZNANJE“, rekla je Jelena Šarenac, zamenica predsednika DSOJ i članica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/priznanje/prijem-2014/.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!