Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

DSOJ organizuje studentsko takmičenje

Društvo Srbije za odnose s javnošću prvi put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2012, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje u oblasti odnosa s javnošću.
Konkurs je otvoren za studente upisane na bilo koji studijski program osnovnih akademskih, strukovnih ili master studija na državnim i privatnim visokoškolskim institucijama u Republici Srbiji. Kotizacija se ne naplaćuje, a timovi studenata mogu da broje tri ili četiri člana.
Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost zainteresovanim studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prodube svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Organizacija ovog takmičenja predstavlja i jedan vid promocije, unapređivanja i razvoja struke odnosa s javnošću, što predstavlja jedan od značajnih ciljeva i zadataka DSOJ-a.
Svi zainteresovani studenti mogu prijaviti svoje timove najkasnije do petka 19. oktobra 2012. godine, slanjem popunjenog formulara na mejl Društva drustvo@pr.org.rs, nakon čega će prijavljenima biti poslata studija slučaja. Stručni žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati pet najuspešnjih radova koji će se plasirati u finale takmičenja, a koje će se održati 29. i 30. novembra u okviru konferencije PRilika 2012. Finalisti će svoje radove braniti ispred stručnog žirija, a pobednički tim imaće priliku da svoj rad predstavi na samoj konferenciji, kao i da bude na praksi u velikoj svetskoj kompaniji koja je pripremila studiju slučaja.

Više informacija o studentskom takmičenju možete dobiti putem mejla drustvo@pr.org.rs.

Formular za prijavu možete preuzeti OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!