test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Drugi “Mikser Design Food” ove subote u Mikser kući

U subotu, 28. aprila, od 12 do 20 časova održava se drugi “Mikser Design Food” u Mikser Hausu (Karađorđeva 46). Organizacija Mikser će na jednom mestu predstaviti najbolje male i velike domaće proizvođače vina, sireva, slatkiša, organske hrane, ali i srpskog gastronomskog hardkora, restorane, industrijske i grafičke dizajnere, proizvođače kuhinjske opreme, medije i druge zaljubljenike u gastronomiju. Ulaz je slobodan.
Pored renomiranih restorana i proizvođača hrane na “Mikser Design Food”-u će svoje proizvode predstaviti i male radionice za izradu lokalnih specijaliteta. Posetioci će moći da učestvuju u radionicama i časovima kuvanja koje organizuje škola kuvanja “Il Primo”, dok ih na glavnom stejdžu očekuju restoran “Reset”, sa svojom, kako oni kažu “nežnom sa snagom lepršavih aroma, erotskom, a ne pornografskom” kuhinjom pod inspirativnim sloganom “Rock And Roll Love Kitchen“, Bane Zakić iz restorana “Zak” iz Novog Sada, koji će pripremiti fantastične kulinarske specijalitete: čorbu od bundeve u šotovima, smut od pileće džigerice i kozijeg sira, pileća krilca i punjene prepelice sa guščijom džigericom, dok će Igor Luković iz magazina “Wine & Fine”gostovati sa radionicom vina.
Dizajniranje hrane je u poslednjih nekoliko godina u svetu postalo apsolutni hit, a hrana postaje nova oblast istraživanja. Dizajneri nisu više fokusirani samo na osmišljavanje amabalaže, a gastronomija postaje ne samo umetnost ukusa već i svojevrsna disciplina vizuelnog umetničkog izraza i užitka. “Mikser Design Food” donosi ovaj, kod nas još uvek pionirski, pristup gastronomiji i dovodi pred publiku one gastronome koji hrani pristupaciju i na vizuelni način, posmatrajući je kao estetsku kategoriju. Učestvujte svim čulima u bogatoj gastronomskoj ponudi na “Mikser Design Food”’- u. Degustacije, kuvanje uživo, posebno dizajnirana hrana i pakovanja, organska ishrana, začini, kuhunjski aksesoari, knjige o kulinarstvu, i još mnogo toga ove subote u Mikser Hausu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!