Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Druga PR ARENA International 20. i 21. aprila u Sarajevu

Druga PR ARENA International – edukativna konferencija za studente iz oblasti odnosa sa javnošću održaće se u Sarajevu 20. i 21. aprila 2013. Nakon što je u novembru prošle godine u hotelu Holiday Inn više od 300 učesnika imalo priliku za edukaciju, razmenu kontakata i druženje, Sarajevo je ponovo u iščekivanju studenata iz osam država regiona.
Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govoriće o temama: Iskustvo novinara o verodostojnosti društvenih mreža, organizacija velikih evenata, bitnost praćenja medijskih objava i mnogim drugim. Pored predavanja biće održana i panel diskusija u okviru koje će se govoriti o komunikaciji Vlada sa svojim građanima.
Studenti iz celog regiona dobiće mogućnost da razmene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Cilj konferencije jeste doprinos struci kroz edukaciju mladih kadrova, njihovo zbližavanje i podsticaj na saradnju, a učesnici će dobiti i sertifikate kojim mogu popuniti svoj CV.
„Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR ARENA Generator koji smo i najavili u novembru prošle godine. Cilj je da studentima omogućimo praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i veštine dodatno usavršili kroz praktičnu primenu. Jako smo sretni i ponosni što za partnera ovog programa imamo vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje – Posao.ba. Preporuka studentima je da ovogodišnju PR ARENA International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju sa predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savete za svoj budući poslovni angažman“, rekao je Igor Kraišnik, predsednik Organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija.
Kotizacija za drugu PR ARENA International iznosi 35 KM u koju je uključen i ručak za studente.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba na kojoj svi zainteresovani mogu popuniti i online prijavnicu, kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational i Twitter profilu https://twitter.com/PR_Arena.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!