Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Druga PR ARENA International 20. i 21. aprila u Sarajevu

Druga PR ARENA International – edukativna konferencija za studente iz oblasti odnosa sa javnošću održaće se u Sarajevu 20. i 21. aprila 2013. Nakon što je u novembru prošle godine u hotelu Holiday Inn više od 300 učesnika imalo priliku za edukaciju, razmenu kontakata i druženje, Sarajevo je ponovo u iščekivanju studenata iz osam država regiona.
Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govoriće o temama: Iskustvo novinara o verodostojnosti društvenih mreža, organizacija velikih evenata, bitnost praćenja medijskih objava i mnogim drugim. Pored predavanja biće održana i panel diskusija u okviru koje će se govoriti o komunikaciji Vlada sa svojim građanima.
Studenti iz celog regiona dobiće mogućnost da razmene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Cilj konferencije jeste doprinos struci kroz edukaciju mladih kadrova, njihovo zbližavanje i podsticaj na saradnju, a učesnici će dobiti i sertifikate kojim mogu popuniti svoj CV.
„Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR ARENA Generator koji smo i najavili u novembru prošle godine. Cilj je da studentima omogućimo praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i veštine dodatno usavršili kroz praktičnu primenu. Jako smo sretni i ponosni što za partnera ovog programa imamo vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje – Posao.ba. Preporuka studentima je da ovogodišnju PR ARENA International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju sa predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savete za svoj budući poslovni angažman“, rekao je Igor Kraišnik, predsednik Organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija.
Kotizacija za drugu PR ARENA International iznosi 35 KM u koju je uključen i ručak za studente.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba na kojoj svi zainteresovani mogu popuniti i online prijavnicu, kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational i Twitter profilu https://twitter.com/PR_Arena.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!