Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

“Doživi Teslu” otvara Expo 2017 u Astani!

Muzej virtuelne realnosti “Doživi Teslu” biće prikazan posetiocima najvećeg sajma energije, koji se ove godine održava u glavnom gradu Kazahstana od 10. juna do 10. septembra. Na dan otvaranja sajma, posetioci će u paviljonu Srbije, kao zemlje učesnice manifestacije, imati priliku da “dožive” Teslu uz pomoć VR tehnologije.

Projekat virtuelnog muzeja, koji je Direct Media realizovala u saradnji sa kompanijom Digital Mind i donirala Muzeju Nikole Tesle u Beogradu, i ovom prilikom pokazao je da ne poznaje granice i da je jedan od najboljih predstavnika Srbije u svetu.

Prezentaciju Srbije na najvećem sajmu u 2017. godini organizuje Ministarstvo trgovine i telekomunikacija, a realizuje kompanija Sky music. Slogan Expo 2017 je “Future energy”, što na još jedan, simboličan način, daje na snazi prezentaciji projekta “Doživi Teslu”, budući da je veliki naučnik svoj životni vek posvetio radu na energiji budućnosti.

Osim u Muzeju Nikole Tesle, inovativna izložba u virtuelnoj realnosti dostupna je svim Teslinim poštovaocima širom sveta i putem mobilne aplikacije.

Aplikacija “Nikola Tesla Experience” je kreirana za mobilne telefone i uređaje koji podražavaju tehnologiju virtuelne realnosti i može se skinuti preko Google Play ili Apple App Store, a više informacija o izložbi se nalazi na sajtu www.nikolateslaexperience.com i www.doziviteslu.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!