Dogovor za novo doba!

REGION – Vodeća poslovna inicijativa u regionu okupila je biznis i političke lidere jugoistočne Evrope na petom po redu Samitu 100, koji se održao 27. i 28. maja u Sarajevu.

Ove godine je u fokusu dijaloga bilo preuzimanje odgovornosti za čvršće povezivanje zemalja regiona kroz konkretne predloge za unapređenje privredne saradnje. Vesna Vlasić Jusupović, direktorka agencije McCann Sarajevo, istakla je: „Ponosni smo na činjenicu da je naša agencija, McCann Sarajevo, pozvana da bude partner podrške Samita 100, koji se prvi put održava u našoj zemlji. Čast je biti deo značajnog projekta regionalne saradnje koja ujedno predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje i dijalog, ali i implementaciju projekata od krucijalne važnosti za ekonomski razvoj regiona.”

Veliki broj medija iz Bosne i Hercegovine i okruženja pratio je dvodnevni program Samita 100, koji su ove godine, pod motom „Dogovor za novo doba“, organizovali BBI banka i ASA Prevent grupacija iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Združenja Manager iz Slovenije, Srpske asocijacije menadžera, Hrvatske udruge poslodavaca, Atlas grupe iz Crne Gore i Alkaloida iz Makedonije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari