Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dođi. Nauči. Ne čekaj.

Dvodnevna konferencija „PR Forum” održaće se 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum (Danijelovoj 32) u Beogradu, i sastojaće se iz predavanja, radionica, predstavljanja studija slučaja, a biće proglašeni i pobednici, najavili su organizatori. „PR forum“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji ima za cilj razvijanje studenata u oblastima marketinga i odnosa sa javnošću, kao i mogućnost rada na konkretnim studijama slučaja.
Svi studenti završnih godina PR-a, marketinga i marketing menadžmenta, kao i studenti koji žele da se bave ovom oblašću imaće mogućnost da razviju potrebne veštine i da iskuse u praksi kako je raditi kao PR i marketing menadžer kroz predavanja, radionice i panel diskusije. Edukaciju će pružiti stručnjaci iz oblasti PR i marketinga u Srbiji kao što su Istok Pavlović, Miloje Sekulić, Dragan Varagić, ali i Krešimir Macan iz Hrvatske. U radionicama će pored stručnjaka učestvovati i strani studenti članovi AIESEC-a koji će našim studentima prenositi iskustva i trendove iz oblasti PR i marketinga u svojim zemljama.
Studenti će na radionicama raditi i konkretne slučajeve koje će pripremiti predavači. Tema ovogodišnjeg PR Foruma biće, prvenstveno, promocija preko online medija i društvenih mreža. U okviru projekta organizovan je i “Study Case Challenge” u okviru koga se timovi studenata sa različitih fakulteta takmiče u izradi studije slučaja koju su obezbedile partner kompanije “Kolektiva.rs” , “Dadov”, “Nordeus” i “Almex”.
Pozivamo sve zainteresovane da pruže sebi mogućnost povezivanja sa PR i oglašivačkim agencijama, mogućnost prakse kao i zaposlenja u istim, da razviju timski duh, i nauče nešto novo.
AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta, u 110. zemalja sveta, sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!