Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Dođi. Nauči. Ne čekaj.

Dvodnevna konferencija „PR Forum” održaće se 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum (Danijelovoj 32) u Beogradu, i sastojaće se iz predavanja, radionica, predstavljanja studija slučaja, a biće proglašeni i pobednici, najavili su organizatori. „PR forum“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji ima za cilj razvijanje studenata u oblastima marketinga i odnosa sa javnošću, kao i mogućnost rada na konkretnim studijama slučaja.
Svi studenti završnih godina PR-a, marketinga i marketing menadžmenta, kao i studenti koji žele da se bave ovom oblašću imaće mogućnost da razviju potrebne veštine i da iskuse u praksi kako je raditi kao PR i marketing menadžer kroz predavanja, radionice i panel diskusije. Edukaciju će pružiti stručnjaci iz oblasti PR i marketinga u Srbiji kao što su Istok Pavlović, Miloje Sekulić, Dragan Varagić, ali i Krešimir Macan iz Hrvatske. U radionicama će pored stručnjaka učestvovati i strani studenti članovi AIESEC-a koji će našim studentima prenositi iskustva i trendove iz oblasti PR i marketinga u svojim zemljama.
Studenti će na radionicama raditi i konkretne slučajeve koje će pripremiti predavači. Tema ovogodišnjeg PR Foruma biće, prvenstveno, promocija preko online medija i društvenih mreža. U okviru projekta organizovan je i “Study Case Challenge” u okviru koga se timovi studenata sa različitih fakulteta takmiče u izradi studije slučaja koju su obezbedile partner kompanije “Kolektiva.rs” , “Dadov”, “Nordeus” i “Almex”.
Pozivamo sve zainteresovane da pruže sebi mogućnost povezivanja sa PR i oglašivačkim agencijama, mogućnost prakse kao i zaposlenja u istim, da razviju timski duh, i nauče nešto novo.
AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta, u 110. zemalja sveta, sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!