Dodeljene SAM nagrade!

Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je sinoć tradicionalne godišnje nagrade. Za Regionalni projekat godine nagradu je ponela I&F McCann grupa, a Srđanu Šaperu nagradu je uručio specijalni gost gala večeri SAM-a, Constantinos Lambrinopoulos, predsednik Upravnog odbora Evropske menadžment asocijacije.

Titulu Najboljeg menadžera za 2015, koju tradicionalno dodeljuje Srpska asocijacija menadžera (SAM), poneo je Vladan Živanović, generalni direktor kompanije NCR. Nominaciju je stekao građenjem efikasnih i pouzdanih timova, uvažavajući i investirajući u talente i uspostavljajući kriterijume održivosti i konstantnog učenja i razvoja.

Na drugom mestu našao se Dejan Turk, direktor/CEO/CMO Vip mobile i Si.mobil, dok se na trećem mestu našao Nebojša Mandić, Country Head DHL Global Forwardinga koji je pored niza izazova na globalnom i nacionalnom ekonomskom polju, doprineo je značajnom unapređenju zadovoljstva klijenata i zaposlenih kao i povećanju tržišnog učešća i profitabilnosti.

SAM-pobednici-2015Za najboljeg poslodavca proglašena je kompanija Telenor Srbija, dok je najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća kompanija OSA Računarski inženjering.

Mladi menadžer godine je Miloš Perović, izvršni direktor, član upravnog odbora i suvlasnik kompanije Termovent. SAMPLE Nagrada za razvoj i promociju liderstva među mladima pripala je inkubatoru za tehnološko preduzetništvo ICT Hub.

Nagrada za Društveno odgovornu kompaniju godine otišla je u ruke Belmedic-u. Vesna Damjanić, novinarka RTS-a dobila je priznanje za promociju privrednih tema.

Četvrtu godinu zaredom, Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je Gala veče povodom dodele „SAM GODIŠNJE NAGRADE 2015“ sa ciljem unapređenja poslovnog okruženja za menadžere, dalje profesionalizacije menadžerske struke kao i afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari