Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dodeljene HUOJ godišnje Grand PRix nagrade

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodelila je godišnje nagrade Grand PRix 2014 za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću. Laureati sedme po redu dodele nagrada su Grad Šibenik, ZABA, Millenium promocija, Ericsson Nikola Tesla, Festival Opatija, BASF Croatia i IDS.
Nagrade Grand PRix HUOJ-a dodeljuju se najboljim komunikacijskim projektima, a ove godine u konkurenciji bilo je prijavljeno 45 projekata. Stručni žiri u sastavu od jedanaest komunikacijskih stručnjaka, na čelu s predsednikom Mariom Aunedi Medekom, ocenio je projekte u osam kategorija te su posebne nagrade dodeljene i pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.
„Konkurencija je iz godine u godinu sve veća i prijavljeni projekti su sve bolji i bolji. Ovogodišnji velik interes u prijavama za Grand PRix nagrade pokazuje nam kako svake godine sve više rastemo i nudimo kvalitetniju uslugu odnosa s javnošću na hrvatskom tržištu“, izjavila je ovom prilikom Aleksandra Kolarić, predsednica HUOJ-a.
HUOJ je sedmi puta dodelio i posebnu nagradu za razvoj struke koju je ove godine dobila Snježana Bahtijari, direktorka marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Ko su dobitnici godišnjih nagrada po kategorijama pogledajte na sajtu HUOJ-a.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!