today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljena PRiZNANJA PRofesionalcima!

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) nagradilo je sinoć najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative na tradicionalnom, 17. po redu godišnjem PRijemu. Za nagrade ove godine, u 12 kategorija, prijavljena su ukupno 53 projekta, a u finalnom izboru našla su se 24 rada iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.
U kategoriji PR agencija godine nagrade su pripale – Executive Group (u kategoriji velike agencije) i New Moment New Ideas Company (u kategoriji male i srednje agencije). Prestižno PRiZNANJE – Komunikator godine ove godine otišlo je u ruke Predragu Mariću, zameniku ministra i Načelniku sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije. Predlog i odluka Žirija ko će osvojiti titulu Komunikator godine doneta je dosta ranije, a na žalost nedavni tragični događaji samo su dodatno potvrdili ispravnost izbora članova Žirija.
Nagrada za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija za 2013. godinu uručena je Milošu Đajiću.
Pored toga, ove godine agencija Executive Group osvojila je najviše PRiZNANJA, i to u kategorijama: Interne komunikacije, Brend PR, Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, kao i jedno Posebno PRiZNANJE članova Žirija za projekat „Nacionalni dan borbe protiv raka dojke“ za klijenta kompaniju Avon. Članovi Žirija dodelili su još dva Posebna PRiZNANJA – agenciji Action Global Communications za projekat „Air Serbia – nova nacionalna aviokompanija“ i volonterima koji rade u okviru sajtova www.poplave.rs za obaveštavanje javnosti tokom trajanja poplava u Srbiji.
Kompanija Telekom Srbija osvojila je ove godine dva PRiZNANJA za kampanju „Kad voziš, parkiraj telefon!“ i to u kategorijama Integrisane komunikacije i Komunikacija društveno odgovornih projekata.
PRiZNANJE u kategoriji Korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća osvojila je agencije Chapter 4 PR za projekat „Komunikacija na francuski način“, dok je u kategoriji velikih preduzeća nagrada pripala kompaniji Coca Cola sistem i agenciji Represent Communications.
Nagrada za Komunikaciju u neprofitnom sektoru osvojila je agencija New Moment New Ideas Company za projekat „Moto Deda mrazevi“, dok je kompaniji Vip Mobile pripalo PRiZNANJE u kategoriji Krizne komunikacije i upravljanje rizicima za projekat „Modernizacija Vip mrežne opreme u Vojvodini“.
Spisak svih dobitnika PRiZNANJA možete pogledati na sajtu DSOJ-a www.pr.org.rs.
„Iako je broj radova koji su ove godine konkurisali za PRiZNANJE bio nešto manji u odnosu na prošlu godinu, njihov kvalitet je bio na višem niovou i mislim da svi zajedno treba da budemo ponosni na razvoj naše struke. Konkurencija je bila izuzetno jaka i u dosta slučajeva odlučivale su nijanse kako u pogledu odabira finalista, tako i pobednika“, rekla je predsednica Žirija Rajka Šinik Vulić.
Sinoć na tradicionalnom PRijemu, zajedno sa osnivačima i svim predsednicima, obeleženo je i 10 godina postojanja Društva Srbije za odnose s javnošću.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!