today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljena priznanja „Miljenik potrošača“

U okviru kampanje Najbolje u Srbiji, svečano su uručena priznanja „Miljenih potrošača“ za 2023. godinu.

Kampanju „Najbolje u Srbiji” već četrnaest godina organizuje udruženje „Moja Srbija” u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, a podršku za organizaciju kampanje pružili su Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije i Grad Beograd.

Priznanja „Miljenik potrošača” dodeljuju se omiljenim brendovima potrošača na srpskom tržištu bez obzira na poreklo brendova ili poreklo kompanija u čijem vlasništvu se ti brendovi nalaze.

Nagrade su dodeljene po treći put, a osvojili su ih: Dunav osiguranje u kategoriji Osiguravajuća društva, Zaječarsko u kategoriji Pivo, Dijamant u kategoriji Ulje, prilozi i prelivi, Zlatiborac u kategoriji Meso i mesne prerađevine i Plazma u kategoriji Slatkiši. Nescafe je osvojio najviše glasova potrošača u kategoriji Kafa i čaj, Forma Ideale u kategoriji Nameštaj, Coca-Cola u kategoriji Gazirani i energetski napici, a Persil u kategoriji Kućna higijena.

U konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.500 brendova. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova plasirali su se u finale, gde ih je dočekalo po pet brendova koji su status finalista dobili na osnovu rezultata iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, u deset gradova Srbije, metodom „lice u lice”, na uzorku od 2000 potrošača.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!